Volgende wedstrijd

16 februari: Veensche Boys – De Meern (14.30 uur)

Stand 2e Klasse B

1 FC De Bilt 38
Veensche Boys 28
3 Delta Sports 26
4 Waterwijk 23
5 BFC Bussum 22
6 De Meern 21
7 Benschop 19
8 Loosdrecht 19
9 Lopik 19
10 IJFC 19
11 JSV Nieuwegein 18
12 TOV Baarn 17
13 FC Almere 16*
14 Odysseus’91 10
* Punt in mindering

Uitslagen 9 februari

De Bilt – Odysseus 5-0
Lopik – IJFC 1-0
Benschop – Delta Sport 1-2
De Meern – FC Almere 1-0
Waterwijk – JSV 1-1
TOV – Veensche Boys 3-1
BFC – Loosdrecht 4-1

Activiteiten kalender

15 februari 2019
Klaverjassen 20u

22 februari 2019
Bingo 19.30 uur

1 maart 2019
Klaverjassen 20u

 

Topscoorderslijst

1 Nico van den Brom 8
2 Danny Brouwer 6
3 Kevin Hols 3
4 Kilian van Kasteel 2
4 Stefan Fredriksen 2
4 Tom van Donselaar 2
4 Edwin van der Molen 2
5 Ivo te Velthuis 1
5 Bas van de Grootevheen 1
5 Menno van der Woude 1
5 Niels Buijtenhuis 1
5 Eigen doelpunt 1

***  Binnenkort foto-actie met Boni-supermarkt *** 

Recordreeks Veensche Boys 5 ten einde

Voor het eerst sinds 5 december 2009 (!) heeft het vijfde elftal van Veensche Boys een thuisnederlaag geleden. Toen was het op de dag dat de ploeg nieuwe tenues ontving van de Old Peppermill. Daar bleek de ploeg toen behoorlijk van onder de indruk, want geen bal werd die dag goed geraakt. Opvallend genoeg werd Veensche Boys 5 ook afgelopen weekend in het zonnetje gezet. Suikerwarenfabriek van Wandelen doneerde fraaie nieuwe polo’s en blijkbaar waren de mannen hierdoor wederom danig ontroerd. Het veldspel was namelijk niet om aan te zien en, het zoals verwacht stugge, VVOP 6 profiteerde dankbaar van enkele domme fouten.

De beste minuten speelde Veensche Boys 5 achteraf bezien in de beginfase. Met de bal op de helft van de tegenstander worden er gaatjes gezocht in de Voorthuizense verdediging. Deze zijn spaarzaam, maar eenmaal is de bezoekende linksback erg slordig in de aanname. Martijn Demmer is er als de kippen bij om hem de bal te ontfutselen. Op de rand van de zestien knalt hij de bal vervolgens, zoals Demmer dat�alleen kan, in het dak van de goal. Een ideaal begin en even lijkt het een mooie middag te worden. Al snel komt VVOP helaas weer terug in de wedstrijd. Vanuit een ingooi rommelen de bezoekers de bal in het zestienmeter gebied. Vervolgens gaat er in de verdediging veel fout waardoor er opeens eenvoudig binnen geschoten kan worden. Als niet veel later een hoge bal volledig verkeerd wordt ingeschat door zowel Tommy Kroon als Rik Houtveen ligt de bal opnieuw in het net. Veensche Boys is dan al een poosje niet meer in staat geweest gevaarlijk te worden.
In de tweede helft is een lange bal van de ijzersterke laatste man van VVOP voldoende om de wedstrijd in het slot te gooien. Wel mag gezegd worden dat de spits vervolgens knap Marcel van den Akker en Rik Houtveen te slim af is, maar het geluk was duidelijk aan de zijde van VVOP afgelopen zaterdag.� Hoewel er dan nog ruim een halfuur te spelen valt lijkt Veensche Boys 5 zelf geen seconde te geloven in een eventuele goede afloop. Zo worden de normaal gesproken bepalende middenvelders Jacco van Leuveren en Geert van Dusschoten keurig geneutraliseerd. Van Martijn Demmer is na zijn treffer ook weinig meer vernomen en ook Sam Schouten heeft zijn vizier duidelijk niet op scherp staan. Een ongevaarlijk�kopballetje is zijn enige wapenfeit en hij ziet daarmee een reeks van 12 wedstrijden met tenminste een treffer ten einde komen. Geert van Dusschoten probeert 10 minuten voor tijd nog te scoren uit een vrije trap, maar ditmaal is het de paal die een doelpunt voorkomt. Daarna probeert Veensche Boys het tegen beter weten in nog wel, maar de Voorthuizense defensie geeft geen krimp. Samengevat een slordig en slap optreden van ‘het vijfde’ die en passant ook hun vorige week veroverde koppositie meteen weer te grabbel gooien. Wel de complimenten voor de bezoekers die heel degelijk speelden en keurig hun kansen afwachtten. Voor revanche moet enig geduld op gebracht worden, want aankomend weekend is een vrije speelronde. De 29e oktober wacht een per definitie lastig en beladen uitduel bij SDC Putten.

Webshop
Webshop
Archief berichten