Volgende wedstrijd

28 april : Veensche Boys – Lunteren (14.30 u)

2e Klasse G

Scherpenzeel 55
Veensche Boys 48
BlauwGeel 43
AVW 40
Lunteren 31
Valleivogels 30
FC Horst 30
Lelystad 29
VSCO 28
OWIOS 27
VVOP 27
Renswoude 22
AGOVV 16
ESA 13

Uitslagen 21 april

Scherpenzeel – Lunteren 3-0
Renswoude – Veensche B 1-0
VVOP – AVW 3-2
VSCO – Lelystad 0-2
BlauwGeel – ESA 3-1
Valleivogels – OWIOS 0-1
FC Horst – AGOVV 2-2

Activiteiten kalender

Woensdag 25 april 2018
Bingo 19.30 uur (LET OP)

27 april 2018
Koningsdag

4 mei 2018
Klaverjassen 20.00 u

11 mei 2018
Bingo 19.30 u

Topscoorderslijst

1 Yannick Bouw 29
2. Danny Brouwer 9
3. Herbert van den Ham 3
3. Stefan Fredriksen 3
4. Harry Hamstra 2
4. Bas van de Grootevheen 2
4. Menno van der Woude 2
5. Ivo te Velthuis 1
5. Gerard Kroonenberg 1
5. Brian Duijst 1
5. Edwin van der Molen 1
5. Kevin Hols 1
5. Alwin van Domselaar 1

 

 

*** Gezocht: Pupil van de Week *** Nieuwbouw clubhuis nu zonder steigers ***

Richard van Vliet: We hebben maar één doel en dat is winnen van VVOP voor de periode

Het inhaalduel van Veensche Boys bij Lelystad leverde meer problemen op dan op basis van het verleden mocht worden verwacht. De ploeg uit Nijkerkerveen had veel moeite met de tegenstander en mocht achteraf het meest tevreden zijn met het doelpuntloze gelijkspel. Trainer Richard van Vliet: Ik vond de eerste 45 minuten van beide kanten niet best. We hebben wat dingen omgezet in de rust. We gingen wat meer in een 4-4-2 spelen om toch meer balans te krijgen op het middenveld. Want in de eerste helft hadden we gewoon het middenveld niet in handen. In de tweede helft vond ik ons de eerste dertig minuten goed voetballen. Maar daarna zag je weer dat de tegenstander goed druk zette en een paar kansen heeft gecreëerd. Klaar. Dan hoop je dat je vanuit de omschakeling alsnog de 1-0 mag maken. Als je heel reëel bent, die grensrechter van hun vlagde drie keer op momenten dat het geen buitenspel is. Dat hoort erbij en dat moet je accepteren. Daarbij denk ik dat het een terechte 0-0 is.

Hoe vond je de omstandigheden hier?

Richard van Vliet: De jongens zeiden het ook: het is een heel zwaar veld. Het is zwaar voetballen en het was echt een conditionele strijd. Ik moet zeggen dat de tegenstander het conditioneel ook goed deed. Want ik had gedacht dat de tegenstander na rust een beetje door het ijs zou zakken. Dat is meestal het geval tegen Lelystad. Dus een compliment hoe conditioneel deze tegenstander is, want normaal gesproken pakken wij het wel conditioneel in de tweede helft op. En nu deed de tegenstander het ook. Daardoor is het redelijk in evenwicht is gebleven. Zij kregen een paar kansen en wij ook.

We hebben toch wel beide dezelfde wedstrijd gezien, he?

Richard van Vliet: Dat hoop ik wel.

Ik vond Lelystad veel beter dan Veensche Boys. Veensche Boys heeft best wel gezwijnd.

Richard van Vliet: Dat mag. Soms mag je dat vinden. Het is jouw mening en mijn mening is het niet. We staan nog altijd bovenaan en we hebben een beter doelsaldo. Uiteindelijk is het ook zo: je verliest de wedstrijd niet. Voorgaande jaren kwam het voor dat je dit soort wedstrijden toch nog verloor. Nu niet. 0-0. Prima. Tegen VVOP moeten we winnen. Dan hebben we de periode en is het klaar.

Je hebt nu tegen VVOP alles in eigen hand.

Richard van Vliet: Juist. We hebben nu een doelstelling om een wedstrijd te winnen. Als dat niet zo is, dan moet jouw doelstelling zijn om niet te verliezen. We hebben het in eigen hand. Met alle respect: we staan bovenaan en ons doelsaldo is vele malen beter. We hebben nu één opdracht komende week en dat is winnen van VVOP. Dat zal moeilijk zat zijn. Klaar. Want het wordt een wedstrijd op zich. Maar het is wel heel simpel. Als we winnen, hebben we de eerste periode.

Interview en foto’s Kees van den Heuvel

Sponsoren
Webshop
Webshop
Archief berichten