Volgende wedstrijd

Er zijn geen actuele wedstrijden

Stand 2e Klasse

FC Almere
BFC Bussum
Benschop
FC De Bilt
Delta Sport
IJFC
JSV Nieuwegein
SV Loosdrecht
SV Lopik
De Meern
Odysseus’91
TOV Baarn
Veensche Boys
Waterwijk

Uitslagen 26 mei

Veensche B – Valleivogels 1-4
OWIOS – BlauwGeel 2-1
Lunteren – FC Horst 1-0
Lelystad – VVOP 1-2
Scherpenzeel – VSCO 1-1
AGOVV – Renswoude 1-1
ESA – AVW 0-3

Activiteiten kalender

27 juli 2018
Klaverjassen 20 u

25 augustus 2018
Openingsfeest

21 september 2018
Noppen/naaldhakken feest

17 augustus 2018
Bingo 19.30 uur

 

Topscoorderslijst

1 Yannick Bouw 31
2. Danny Brouwer 9
3. Herbert van den Ham 3
3. Stefan Fredriksen 3
3. Menno van der Woude 3
4. Harry Hamstra 2
4. Bas van de Grootevheen 2
4. Kevin Hols 2
4. Edwin van der Molen 2
5. Ivo te Velthuis 1
5. Gerard Kroonenberg 1
5. Brian Duijst 1
5. Alwin van Domselaar 1

 

 

***  Nieuwbouw wordt 25 augustus geopend ***

Richard van Vliet: We kregen het moeilijk

Aan het einde van de eerste helft tegen FC Horst leek Veensche Boys de wedstrijd in de knip te hebben, totdat FC Horst, weliswaar met een prachtig schot, alsnog een goal wist mee te pakken en daardoor met meer zelfvertrouwen de tweede helft in ging. Trainer Richard van Vliet kan dat beamen: ‘Indirect klopt dat. Je staat met 2-0 voor. Of dat volledig terecht was, dat laten we in het midden. Ik vond het van beide kanten niet best in de eerste helft. Maar we kwamen op een 2-0 voorsprong en dat was netjes en dan mag niet een minuut voor rust de 1-2 binnenvallen. Wat overigens een fantastisch doelpunt was. Dan weet je dat FC Horst scherp uit de startblokken komt en dan moet je het eerste kwartier weten door te komen. Daarna werd het gewoon een hele fysieke wedstrijd. Het werd in mijn ogen zelfs een beetje te hard. Het voetballen op zich was heel spannend, maar vaak niet om aan te zien.

Het was duidelijk merkbaar dat FC Horst een stapje extra deed.

Richard van Vliet: Je hoopt natuurlijk op de 1-3 en dan is het klaar. Dan zakken ze als een plumpudding in elkaar. Maar dat gebeurde niet en het vertrouwen bleef. Dan zie je gewoon dat we het moeilijk kregen. Maar laten we eerlijk zijn: ze hebben eigenlijk geen al te grote kansen gehad. Wij hadden ook niet overdreven veel kansen, maar zij ook niet. Het was gewoon een heel fysieke strijd op het middenveld. En ik vind dat wij uiteindelijk de terechte winnaars zijn. Het was echter dit keer geen hoogstaand voetbal.

Jouw basisopstelling was een beetje veranderd. Had dat een speciale reden? Of wilde je iets anders uitproberen?

Richard van Vliet: Uitproberen vind ik niet het juiste woord. We wilden proberen om meer te kunnen voetballen van achter vandaan. Daarin heb ik wat keuzes moeten maken met andere jongens. Op zich ging dat best wel aardig. Gerard was heel dreigend. Dat heeft hij goed, maar ik vind dat het in onze ploeg qua opbouw nog beter moet. Dat hebben we geprobeerd vandaag te doen. Die vervolgstap zullen we de aankomende drie wedstrijden nog moeten maken. We willen meer voetballen vanuit onze backs en dat is de reden waarom ik Gerard heb opgesteld. Hij deed het gewoon goed. Niets mis mee. Volgende week zien we wel verder.

De concurrentie heeft punten laten liggen.

Richard van Vliet: Dat hoorde ik. Scherpenzeel die verliest van Lelystad. Verrassend. Maar aan de andere kant: Lelystad was tegen ons ook een goed voetballende ploeg. Dus, zo gek is het niet. Horst en AVW hebben verloren en alleen BlauwGeel heeft gewonnen. Dat is gunstig.

Sponsoren
Webshop
Webshop
Archief berichten