Volgende wedstrijd

26 sept: OVC – Veensche Boys  (15.00 uur)

Stand 2e Klasse G 20/21

Horst FC 3
VRC 3
Valleivogels 3
Unicum 3
Veensche Boys 3
Lunteren 3
Lelystad’67 1
Batavia’90 1
ASV Dronten 0
AVW’66 0
OWIOS 0
Renswoude 0
VSCO’61 0
OVC 0

Uitslagen 19 september 2020

Veensche B-ASV Dronten 1-0
VRC – OVC 4-0
FC Horst – VSCO 4-0
Lunteren – AVW 2-1
OWIOS – Unicum 1-2
Valleivogels – Renswoude 3-1
Lelystad-Batavia 1-1

Activiteiten kalender

25 september 2020
Klaverjassen 20.00 uur

14 oktober 2020
DropTalents talentendagen

23 oktober 2020
Ajax Clinic

Topscoorderslijst

1. Tom Cozijnsen 1

 

Ruime eerste winst voor Veensche Boys 2

Veensche Boys 2 heeft haar eerste oefenwedstrijd zaterdag 24 augustus gewonnen met liefst 6-3 van Sparta Nijkerk 3. De nieuwe trainer Sina Baghbani is tevreden. ‘De jongens hebben het goed gedaan.  Conditioneel zijn ze nog niet, daar waar ze moeten zijn. Ik zie veel potentie in het team. Er is echter nog wel werk aan de winkel, voor een goed resultaat.’

Wat zijn de verwachtingen voor de competitie in de hoofdklasse?

Sina Baghbani: We weten allemaal dat het niet eenvoudig gaat worden. We missen een aantal sterkhouders van vorig seizoen, die ik er heel graag voor een jaar bij had gehad. Ik werk nu met veel jonge jongens en ik denk dat ze van de ervaren jongens nog veel kunnen leren. Ik krijg uit de samenwerking met het eerste ook nog wat jongens terug die het een en ander kunnen bewerkstelligen. Dat soort jongens heb je gewoon nodig, dat is gewoon zo.

Het verloop van de wedstrijd tegen Sparta

Sina Baghbani: We winnen 6-3. We begonnen goed en daarna was het zoeken. De vermoeidheid kwam erin. In de kleedkamer heb ik gezegd dat ze wat simpeler moeten voetballen. Terug naar de basis. Iets meer de bal het werk laten doen. Je geeft ook achterin nog het één en ander weg. Dat hoort erbij.

Je hebt Marnix op een voorname positie gezet: centraal achterin. Is dat een blijvertje?

Sina Baghbani: Dat is nog niet bekend. Ik wil wel graag dat hij erbij is, omdat ik het een jongen vind die goed meedraait. Ik heb hem in de voorbereiding gehad. Natuurlijk is het veel leren voor hem, maar er staan de nodige mensen om hem heen om hem zeker beter te maken. Hij moet nog veel leren, maar is in potentie goed.

De doelpuntenmakers waren John (2x), Chiel (2x), Jeffrey en Wessel. Vooral het stiftje van John Riezenbos was magnifiek.

Interview en foto’s Kees van den Heuvel

Archief berichten