Volgende wedstrijd

Er zijn geen wedstrijden

Indeling 2e Klasse G 20/21

ASV Dronten
AVW’66
Batavia’90
Horst FC
Lelystad’67
Lunteren
OVC
OWIOS
Renswoude
Unicum
Valleivogels
Veensche Boys
VRC
VSCO’61

Uitslagen 7 maart

Veensche B – Dinxperlo 2-0
Renswoude – FC Horst 2-1
Lunteren – VRC 3-0
Merinos – Unicum 2-2
Batavia – Be Quick 8-3
Dronten – Lelystad 7-0
Valleivogels – AVW 3-1

Activiteiten kalender

20 en 21 juli 2020
DropTalents talentendagen

Topscoorderslijst

1 Nico van den Brom 14
2 Tom van Donselaar 9
3 Rody Buitenhuis 8
4 Julian Buitenhuis 7
5 Menno van der Woude 2
5 John Riezenbos 2
5 Mohammed Nouri 2
6 Alwin van Domselaar 1
6 Rody van de Beek 1
6 Herbert van den Ham 1
6 Bas van de Grootevheen 1
6 Jaimy Mol 1
6 Barry de Winter 1

 

Schaap: We drukten niet door tegen Veensche Boys

Asv Dronten stapte dit seizoen nog niet één keer als verliezer van het veld. Zaterdag kwam daar bij Veensche Boys verandering in. Er werd met 2-1 verloren, waardoor de achterstand op koploper Batavia nu zeven punten bedraagt. Trainer Wim Schaap zag zijn ploeg niet goed aan de wedstrijd beginnen. Toch kwamen de Drontenaren op voorsprong. Jodi de Boer bediende Willem Jelle Bos en hij maakte de openingstreffer. “We hadden in eerste instantie veel balverlies, maar we herstelden ons goed. Na de 0-1 kregen we de mogelijkheden op 0-2, maar die lieten we helaas liggen”, vertelde de coach.

Het leek wel of asv Dronten na een goede eerste helft na rust met pap in de benen speelde.

Wim Schaap: In de tweede helft hebben we gewoon slecht gespeeld. Ik vond trouwens ook dat we slecht begonnen aan de wedstrijd. Daardoor vind ik dat we teveel kansen weg gaven. Het was een open wedstrijd in de eerste helft. We kwamen met 1-0 voor met een goede goal. Vervolgens zie je dat we toch niet kunnen doordrukken om die tweede te maken. En in de tweede helft komen we gewoon slecht uit de kleedkamer.

Er is geen oorzaak te achterhalen?

Wim Schaap: Nee. We hebben juist aangegeven dat we fel uit de kleedkamer zouden komen en dat we druk op de bal zouden gaan geven, zodat de steekbal niet gegeven kon worden. En allebei de goals komen voort uit een steekbal. Dan staan we gewoon niet goed. We moesten als middenveld met ze meelopen en niet denken dat het wel achterin werd opgevangen. Dat deden we gewoon niet goed. We komen met 2-1 achter en dan heb je het zelf laten liggen.

Twee weken geleden stonden jullie tweede en nu…?

Wim Schaap: Ja, nu zakken we wat. Dat is niet de bedoeling inderdaad. Maar aan de andere kant moeten we ook realistisch zijn. We krijgen nu belangrijke tegenstanders in de koppositie. Dan moet je laten zien waar je staat. Het is nu de eerste wedstrijd die je verliest. Maar aan de andere kant weet je ook dat de concurrentie nabij is.

 

Foto en tekst Kees van den Heuvel

Archief berichten