Volgende wedstrijd

Alle komende competitiewedstrijden zijn tot nader order afgelast

Indeling 2e Klasse G 20/21

ASV Dronten
AVW’66
Batavia’90
Horst FC
Lelystad’67
Lunteren
OVC
OWIOS
Renswoude
Unicum
Valleivogels
Veensche Boys
VRC

Uitslagen 7 maart

Veensche B – Dinxperlo 2-0
Renswoude – FC Horst 2-1
Lunteren – VRC 3-0
Merinos – Unicum 2-2
Batavia – Be Quick 8-3
Dronten – Lelystad 7-0
Valleivogels – AVW 3-1

Activiteiten kalender

20 en 21 juli 2020
DropTalents talentendagen

Topscoorderslijst

1 Nico van den Brom 14
2 Tom van Donselaar 9
3 Rody Buitenhuis 8
4 Julian Buitenhuis 7
5 Menno van der Woude 2
5 John Riezenbos 2
5 Mohammed Nouri 2
6 Alwin van Domselaar 1
6 Rody van de Beek 1
6 Herbert van den Ham 1
6 Bas van de Grootevheen 1
6 Jaimy Mol 1
6 Barry de Winter 1

 

Servinus: CSW is er nog lang niet

Het kan verkeren: vorige week nog een slechte wedstrijd spelen en een week later zegeviert CSW met fraai voetbal en bovendien veel goals tegen Veensche Boys. Trainer Anthony Servinus heeft zich behoorlijk gerevancheerd. ‘Met het resultaat vorige week waren we niet blij. 1-1 spelen kan altijd, maar de manier waarop was beneden ons niveau. In de slotfase kregen we de goal tegen, maar eigenlijk hadden we toen al op 2-0 moeten staan, als je normaal blijft voetballen en dat hebben we niet gedaan.

We hebben het dinsdag goed uitgesproken en een goede training op de mat gelegd. Donderdag hebben we er een goed vervolg aangegeven. Ik ben blij dat het zich vandaag heeft vertaald in dit resultaat tegen Veensche Boys.

Wat vond je van de wedstrijd?

Anthony Servinus: Met de 1-0 voor de rust werd we mooi in de kaart gespeeld. Ik vond Veensche Boys in de heenwedstrijd scherper, maar toen had Veensche Boys nog Jan Struijk en daar hadden we het toen ontzettend lastig mee. Michael Dingsdag stond toen ook op het veld en nu arriveert hij later. Dat zijn wel twee jongens die in deze klasse tot de topspelers behoren. Dat brak ons toen heel lelijk op. Nu hield Veensche Boys ons redelijk in de tang, maar na rust kregen we een aantal goede momenten. Mijn spelers bleven hun taken uitvoeren op een goed niveau.

CSW kan nog omhoog kijken.

Anthony Servinus: Gelukkig wel, maar we krijgen nog een lastig programma. Ik vind Veensche Boys zeker geen verkeerde ploeg. Ze hebben een slechte start gehad, maar hebben zich daarna herpakt. Ze hebben een hele goede serie neergezet en ik denk wel dat ze beter kunnen dan wat ze vandaag hebben laten zien. Onze doelstelling is de nacompetitie, maar zo gemakkelijk is het niet. Het is gewoon een zware competitie. Veensche Boys, FC Almere, TAVV, DHSC, AMVJ. We zijn goed bezig, maar we zijn er nog lang niet.

Interview en foto’s Kees van den Heuvel

Archief berichten