Volgende wedstrijd

Vanwege het coronavirus worden voorlopig geen wedstrijden gespeeld

Stand 2e Klasse G 20/21

1 Unicum 9
2 ASV Dronten 9
3 Valleivogels 9
4 Batavia’90 8
5 VRC 7
6 Horst FC 6
7 Veensche Boys 5
8 Lelystad’67 5
9 Renswoude 4
10 AVW’66 4
11 Lunteren 3
12 OVC 3
13 VSCO’61 1
14 OWIOS 0

Uitslagen 10 oktober 2020

Renswoude – Veensche B 0-0
VSCO – OVC 1-2
Valleivogels – Lunteren 5-1
Unicum – Lelystad 4-0
Batavia – VRC 3-3
asv Dronten – Horst 3-1
AVW – OWIOS 3-2

Activiteiten kalender

14 oktober 2020
DropTalents talentendagen

23 oktober 2020
Ajax Clinic

Topscoorderslijst

1. Tom Cozijnsen 1
1. Nico van den Brom 1
1. Rody Buitenhuis 1

 

Sina Baghbani nieuwe trainer tweede elftal Veensche Boys

Sina Baghbani (27) wordt de nieuwe trainer van het tweede elftal van Veensche Boys. Hij volgt Marco Brouwer op, die het team veilig heeft gespeeld in de hoofdklasse. Sina Baghbani heeft voordien bij Veensche Boys alleen jeugdteams gecoacht. ‘Dat wordt absoluut een uitdaging. Zowel de vereniging als ik weet waar we aan beginnen. In de Hoofdklasse zitten goede ploegen. Het is het tweede elftal en je bent afhankelijk van welk materiaal je terugkrijgt van het eerste elftal en dat is verschillend in de Hoofdklasse. Je moet het doen met wat je hebt en wat beschikbaar is.’

Nu heb jij de pech dat een hoop spelers, waaronder enkele zeer ervaren, afscheid nemen van het tweede team. Hoe ga je dat opvangen?

Sina Baghbani: Ik had die jongens er graag bij gehad. Die ervaren jongens maken de jonge jongens beter, maar er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Als vereniging en trainer zijnde is besloten om het op te vullen met jonge jongens. Voornamelijk eigen jongens. Die moeten de kans krijgen om te groeien. Ik denk dat dat een hoofddoelstelling moet zijn.

Komen er ook nog nieuwe jongens bij?

Sina Baghbani: Dat is afhankelijk van het eerste elftal en wat de selectie nog nodig heeft. Ik hoop zelf wel dat ze er nog wat bijhalen. Want er moet nog wel wat opvulling komen. Ik start met de jongens die er vanaf het begin staan en dan zien we het wel.

Het is wel een wereld van verschil: je doet nu de jeugd en dat wordt het tweede elftal in de hoofdklasse.

Sina Baghbani: Dat is zeker een verschil en dat besef ik. Het zal niet makkelijk worden. Maar we gaan er wat moois van maken. Ik heb er ieder geval veel zin in. Ik heb een fantastische tijd gehad bij de jeugd. Veel geleerd. Ik denk dat ik nu een stap moet maken om opnieuw te leren. Daar horen ook fouten bij. Ik zal ongetwijfeld fouten maken en ongetwijfeld leren. Maar ik weet dat ik goede mensen om me heen heb die mij zeker kunnen begeleiden.

De staf blijft ongeveer hetzelfde?

Sina Baghbani: Daar zijn we nog niet helemaal over uit. Ivo Loch heeft in elk geval aangegeven te stoppen.

Heb je de papieren om trainer te zijn van het tweede?

Sina Baghbani: Dat ga ik halen. Ik ben ermee bezig: eerst UEFA 3 en daarna UEFA2. Het vertrouwen is door de club uitgesproken.

Interview en foto Kees van den Heuvel

Archief berichten