Volgende wedstrijd

Alle komende competitiewedstrijden zijn tot nader order afgelast

Indeling 2e Klasse G 20/21

ASV Dronten
AVW’66
Batavia’90
Be Quick Zutphen
Dinxperlo FC *
Horst FC
Lelystad’67
Lunteren
Merino’s De
Renswoude
Unicum
Valleivogels
Veensche Boys
VRC
* Kiest voor zondagvoetbal

Uitslagen 7 maart

Veensche B – Dinxperlo 2-0
Renswoude – FC Horst 2-1
Lunteren – VRC 3-0
Merinos – Unicum 2-2
Batavia – Be Quick 8-3
Dronten – Lelystad 7-0
Valleivogels – AVW 3-1

Activiteiten kalender
Topscoorderslijst

1 Nico van den Brom 14
2 Tom van Donselaar 9
3 Rody Buitenhuis 8
4 Julian Buitenhuis 7
5 Menno van der Woude 2
5 John Riezenbos 2
5 Mohammed Nouri 2
6 Alwin van Domselaar 1
6 Rody van de Beek 1
6 Herbert van den Ham 1
6 Bas van de Grootevheen 1
6 Jaimy Mol 1
6 Barry de Winter 1

 

Sportverenigingen bundelen krachten voor onderhoud van de velden

Een aantal sportverenigingen in de gemeente Nijkerk gaat samen met de gemeente een Beheercommissie vormen. Deze commissie gaat de aanbesteding van het onderhoud van de velden doen. Ook gaat zij de daadwerkelijke uitvoering van dat onderhoud volgen en beoordelen. In de Beheercommissie komen vertegenwoordigers van de voetbalverenigingen NSC, SC Hoevelaken, Sparta Nijkerk en Veensche boys, aangevuld met atletiekvereniging AVN en korfbalvereniging Sparta Nijkerk.

 

De vier voetbalverenigingen hebben tijdens de dialoog ‘Samen aan zet’ het idee geopperd om het gebruik en het onderhoud van de velden zelf te regelen. Na diverse gesprekken en onderzoeken is nu besloten om met meerdere sportverenigingen en de gemeente een Beheercommissie op te richten.

Vanaf 1 januari 2020 start de Beheercommissie. Als eerste wordt er een aanbesteding gestart voor het onderhoud van de sportvelden vanaf 1 januari 2021. Aan andere buitensportverenigingen wordt gevraagd of zij ook mee willen doen met deze aanbesteding. Mochten zij dit willen, dan levert deze vereniging ook een vertegenwoordiger voor de beheercommissie.

Onderdeel van het gemeentelijk sportbeleid is om het beheer van sportaccommodaties zoveel mogelijk te harmoniseren. Naast het onderhoud van de velden moet ook het beheer van de gebouwen geregeld worden. Daarover zijn de betrokken verenigingen en de gemeente nog met elkaar in gesprek. De verwachting is dat hierover in de loop van 2020 besluiten worden genomen.

Archief berichten