Volgende wedstrijd

Er zijn geen wedstrijden

Indeling 2e Klasse G 20/21

ASV Dronten
AVW’66
Batavia’90
Horst FC
Lelystad’67
Lunteren
OVC
OWIOS
Renswoude
Unicum
Valleivogels
Veensche Boys
VRC
VSCO’61

Uitslagen 19 september 2020

Er zijn nog geen actuele wedstrijden

Activiteiten kalender

14 oktober 2020
DropTalents talentendagen

Topscoorderslijst

1 Nico van den Brom 14
2 Tom van Donselaar 9
3 Rody Buitenhuis 8
4 Julian Buitenhuis 7
5 Menno van der Woude 2
5 John Riezenbos 2
5 Mohammed Nouri 2
6 Alwin van Domselaar 1
6 Rody van de Beek 1
6 Herbert van den Ham 1
6 Bas van de Grootevheen 1
6 Jaimy Mol 1
6 Barry de Winter 1

 

Teleurstelling groot bij Bas van de Grootevheen

Na de wedstrijd Veensche Boys – Unicum kon je een speld horen vallen in de kleedkamer van de Blauwe Helden. Zo groot was de teleurstelling. Toch nam Bas van de Grootevheen de moeite om de verzamelde pers te woord te staan: ‘Een deceptie? Dat kun je wel zeggen. Je begint de wedstrijd heel goed en je krijgt binnen een paar minuten een aantal grote kansen. We kregen ook nog een penalty en een man moest eruit bij Unicum. Uiteindelijk moet je zo’n wedstrijd natuurlijk gewoon winnen. Bij rust hadden we 3-0 voor moeten staan en de wedstrijd in de tweede helft erover heen moeten trekken.

Had Veensche Boys nog wat goed te maken van vorige week?

Bas van de Grootevheen: Ja, natuurlijk. Vorige week was gewoon over de hele wedstrijd gezien een matige pot. Dat moesten we zeker goed maken.

Het was een furieus begin.

Bas van de Grootevheen: Jazeker, dat wil je elke wedstrijd maar niet elke wedstrijd komt dat eruit. Je wilt altijd zo beginnen, gewoon de tegenstander bij de keel pakken. Vandaag deden we dat heel goed. Alleen hebben we er een slecht vervolg aan gegeven.

Wat heb jij ontzettend veel werk verricht op het middenveld.

Bas van de Grootevheen: Daar let ik niet zo op. Ik denk dat ik prima heb gespeeld, maar dat was niet goed genoeg.

Je had een goede leidende rol, maar het ontbrak bij Veensche Boys net aan wat personality om de overwinning over de streep te trekken.

Bas van de Grootevheen: Dat is dan misschien net dat stukje ervaring. We hebben een erg jonge ploeg en dat is misschien een dingetje waardoor we deze wedstrijd net niet over de streep hebben getrokken, hoewel we dat gewoon hadden moeten doen. Dat slimme miste dan ook net bij ons. We hadden het te lastig tegen tien man.

De aanleiding tot de penalty was een overtreding op jou. De overtreding viel eigenlijk wel mee.

Bas van de Grootevheen: Het was een kleine overtreding, maar het was een overtreding. Dus het was een terechte penalty. Ik had niet verwacht dat de scheidsrechter rood zou geven. Ik dacht dat de scheidsrechter het zou afdoen met een gele kaart en een penalty.

Maandag volgt een gesprek tussen de trainer en de spelersgroep. Maar wat kun je hier nu over zeggen? Want iedereen weet toch waar het fout gaat?

Bas van de Grootevheen: Ik denk dat we in de tweede helft voetballend niet goed waren. We speelden alleen maar lange ballen en ik denk dat we daarop verder kunnen borduren. Want we verloren veel tweede duels. Dat soort dingen. Unicum zette ons helemaal vast en de daaropvolgende duels verloren we eigenlijk alleen maar.

Interview en foto’s Kees van den Heuvel    

Archief berichten