Volgende wedstrijd

16 februari: Veensche Boys – De Meern (14.30 uur)

Stand 2e Klasse B

1 FC De Bilt 38
Veensche Boys 28
3 Delta Sports 26
4 Waterwijk 23
5 BFC Bussum 22
6 De Meern 21
7 Benschop 19
8 Loosdrecht 19
9 Lopik 19
10 IJFC 19
11 JSV Nieuwegein 18
12 TOV Baarn 17
13 FC Almere 16*
14 Odysseus’91 10
* Punt in mindering

Uitslagen 9 februari

De Bilt – Odysseus 5-0
Lopik – IJFC 1-0
Benschop – Delta Sport 1-2
De Meern – FC Almere 1-0
Waterwijk – JSV 1-1
TOV – Veensche Boys 3-1
BFC – Loosdrecht 4-1

Activiteiten kalender

15 februari 2019
Klaverjassen 20u

22 februari 2019
Bingo 19.30 uur

1 maart 2019
Klaverjassen 20u

 

Topscoorderslijst

1 Nico van den Brom 8
2 Danny Brouwer 6
3 Kevin Hols 3
4 Kilian van Kasteel 2
4 Stefan Fredriksen 2
4 Tom van Donselaar 2
4 Edwin van der Molen 2
5 Ivo te Velthuis 1
5 Bas van de Grootevheen 1
5 Menno van der Woude 1
5 Niels Buijtenhuis 1
5 Eigen doelpunt 1

***  Binnenkort foto-actie met Boni-supermarkt *** 

Toekomstig kampioen laat Veensche Boys 3 kansloos

Veensche Boys 3 heeft afgelopen zaterdag in Apeldoorn een lesje voetbal gekregen. In het stadion Berg & Bos van voormalig betaald voetbalvereniging AGOVV was in een troosteloze ambiance een dito nederlaag onvermijdelijk. Veensche Boys 3 was slechts in staat 11 fitte mensen op de been te brengen en zij waren niet bestand tegen de dadendrang van de Apeldoornse B-selectie. Hiermee leed Veensche Boys de derde nederlaag op rij waardoor ook de 2e plaats inmiddels behoorlijk in gevaar komt. AGOVV 2 daarentegen is nu nog slechts een overwinning verwijdert van het kampioenschap in de reserve 3e klasse D.


De accommodatie van AGOVV lag er in het druiligere en frisse weer van zaterdag wat triest bij en het duurde zelfs even voor er teken van leven werd ontdekt. Ook de selectie waar Veensche Boys zelf mee was vetrokken bood weinig reden tot optimisme, want sinds het kampioenschap uit zicht is vallen de spelers bij bosjes uit. In Apeldoorn ontbraken maarliefst 7(!) spelers waarvan de meesten uitgeschakeld waren met een blessure.
Dit terwijl AGOVV het kampioenschap al kan ruiken en ongetwijfeld ook niet vergeten was welke ploeg verantwoordelijk is voor de enige nederlaag die zij leden. In Nijkerkerveen werd het in het begin van het seizoen namelijk nog 2-1 voor Veensche Boys dankzij treffers van Nick de Boer en (inmiddels A-selectie speler) Menno van der Woude. Hoe anders was het spelbeeld nu, want binnen 5 minuten staat AGOVV maarliefst vier kier in kansrijke positie. Mede dankzij ingrijpen van Rik Houtveen (keepend met een gekneusde pols) blijft de 0-0 nog wel even op het bord staan. Heel even lijkt het zelfs dat een van de spaarzame Veense corners via Erwin Schreudering het doel in waait. En via een mooie aanval kan ook Jan van Deuveren een keer uithalen van een meter of 20, maar verder is het AGOVV wat de klok slaat. Bij de 1-0 ontsnapt AGOVV aan buitenspel en tikt het vervolgens goed uit en bij de snel volgende 2-0 is het fysiek simpelweg slimmer. Met een bekeken bal (van 25 meter in een keer over de keeper) verkleint Erwin Schreudering nog wel bijna de marge, maar zijn poging gaat net over.

Het kleine beetje hoop dat Veensche Boys nog koestert verdwijnt direct na rust. Een rebound na een weggewerkte corner wordt (op knappe wijze dat wel) door Martijn Schmidt achterwaarts in het dak van zijn eigen doel geschoten. Na deze 3-0 gooit Veensche Boys de handdoek en valt het nog mee dat er nog slechts twee treffers vallen. De niet al te sympathieke spits van AGOVV geeft via de paal een assist op zichzelf en met een mooie knal van afstand besluiten de AGOVV’ers de wedstrijd. Voor Veensche Boys is het hopen op betere tijden (en minder sterke tegenstanders). Gelukkig mag het na 3 uitwedstrijden, en even zoveel nederlagen, zaterdag weer eens op het eigen sportpark aantreden. Hopelijk is het verslag dan wat minder eenzijdig en kan Doks dit gebaar met een grotere glimlach maken. 

Webshop
Webshop
Archief berichten