Volgende wedstrijd

Alle komende competitiewedstrijden zijn tot nader order afgelast

Indeling 2e Klasse G 20/21

ASV Dronten
AVW’66
Batavia’90
Be Quick Zutphen
Dinxperlo FC *
Horst FC
Lelystad’67
Lunteren
Merino’s De
Renswoude
Unicum
Valleivogels
Veensche Boys
VRC
* Kiest voor zondagvoetbal

Uitslagen 7 maart

Veensche B – Dinxperlo 2-0
Renswoude – FC Horst 2-1
Lunteren – VRC 3-0
Merinos – Unicum 2-2
Batavia – Be Quick 8-3
Dronten – Lelystad 7-0
Valleivogels – AVW 3-1

Activiteiten kalender
Topscoorderslijst

1 Nico van den Brom 14
2 Tom van Donselaar 9
3 Rody Buitenhuis 8
4 Julian Buitenhuis 7
5 Menno van der Woude 2
5 John Riezenbos 2
5 Mohammed Nouri 2
6 Alwin van Domselaar 1
6 Rody van de Beek 1
6 Herbert van den Ham 1
6 Bas van de Grootevheen 1
6 Jaimy Mol 1
6 Barry de Winter 1

 

Tom Cozijnsen terug naar Veensche Boys

Tom Cozijnsen keert terug bij voetbalvereniging Veensche Boys. Hij komt van voetbalvereniging Lunteren die net als Veensche Boys in de tweede klasse G speelt. Tom is blij met de overgang: ‘Vorig jaar was het al bijna zover en heb toen toch nog voor Lunteren gekozen. We hebben daar een echte vriendengroep. Dit jaar ben ik toe aan een nieuwe stap. Ik heb weer zin om de concurrentie aan te gaan bij een elftal. Een nieuwe uitdaging, veel concurrentie en met een trainer als Erik Assink is dit nu een mooi kans. Het is natuurlijk ook heerlijk om op het fietsje te stappen naar de club en onderweg te luisteren naar de sterke verhalen van Edwin van der Molen en Stefan Frederiksen.’

‘Het was tijd voor wat anders. Dat heeft ook te maken met het vertrek van spelers als Victor van den Bor, Evert Bouw, Jordi Duits en Freek van Wijk. Ik zoek voor komend seizoen meer uitdaging en concurrentie. Daar kan ik ook beter van worden.”

De keuze voor Veensche Boys, net als Lunteren een tweedeklasser, was volgens de 28-jarige centrale verdediger gauw gemaakt. ,,Er waren meerdere clubs die informeerden. Toen Veensche Boys aanklopte was het voor mij snel duidelijk. Ik ken mensen als Jos Bouw, Stefan Fredriksen, Danny Brouwer en Edwin van der Molen al lange tijd. Het is leuk om met hen samen te werken. Daarnaast vind ik het prachtig om onder een ervaren trainer als Erik Assink te trainen. Ik kan daar nog wel wat leren denk ik. Bovendien is er grote concurrentie. Ik moet de strijd met de talentvolle Stan Onland aan. Dat is een een serieuze uitdaging.”

Voor Cozijnsen wordt het een terugkeer in Nijkerkerveen. ,,Ik heb er twee seizoenen gespeeld. Dat was niet echt succesvol. Ik zat meer op de bank dan dat ik speelde. Daarna heb ik drie jaar in het tweede van Sparta Nijkerk gespeeld en vervolgens kwam Lunteren, via Marco Kints, op mijn pad”, aldus de voetballer, die als sportfysiotherapeut in Nijkerk zijn brood verdient.

De aanvoerder, voor het vierde jaar inmiddels, is bezig aan zijn vijfde seizoen bij Lunteren ,,Het is een leuke tijd geweest. Nu gaan we eerst Lunteren in de tweede klasse proberen te behouden en dan kijk ik uit naar het avontuur bij Veensche Boys. Lekker op het fietsje naar de club. Dat is ook iets waar ik van kan genieten”, aldus de Nijkerker.

Foto Kees van den Heuvel

Archief berichten