Volgende wedstrijd

24 februari:  Valleivogels – Veensche Boys (14.30 uur)

2e Klasse G

Veensche Boys 34
Scherpenzeel 31
BlauwGeel 29
AVW 29
Valleivogels 22
FC Horst 20
VSCO 20
Lunteren 20
Lelystad 18
OWIOS 17
VVOP 12
Renswoude 12
ESA 9
AGOVV 9

Uitslagen 17 februari

Lunteren – OWIOS 2-0
Horst – Blauwgeel 2-2
Lelystad – AVW 0-0
VSCO – Valleivogels 1-1
AGOVV – Veensche B 0-3
Scherpenzeel – ESA 4-0
VVOP – Renswoude 0-2

Activiteiten kalender

23 februari 2018
Klaverjassen 20 uur

2 maart 2018
Bingo 19.30 uur

9 maart 2018
Klaverjassen 20 uur

16 maart 2018
Bingo 19.30 uur

 

Topscoorderslijst

1 Yannick Bouw 19
2. Danny Brouwer 5
3. Harry Hamstra 2
3. Bas van de Grootevheen 2
3. Herbert van den Ham 2
3. Stefan Fredriksen 2
4. Menno van der Woude 1
4. Ivo te Velthuis 1
4. Gerard Kroonenberg 1
4. Brian Duijst 1
4. Edwin van der Molen 1
4. Kevin Hols
4. Alwin van Domselaar 1

 

 

*** Gezocht: Pupil van de Week *** Nieuwbouw clubhuis nu zonder steigers ***

Tom Cozijnsen: ‘Volgens mij zit Wessel Kroon die bal nu nog te kussen’

Twee jaar lang speelde Tom Cozijnsen bij de A-selectie van Veensche Boys, maar inmiddels is hij helemaal verlunterd. Sterker, hij is een waardevolle en ervaren kracht geworden achterin bij Lunteren. Het duel tegen zijn oude club heeft hij met gemengde gevoelens moeten aanschouwen. ‘We begonnen het duel goed, een beetje afwachtend. Het systeem is namelijk bij ons omgegooid: 5-3-2. Dat deden we op basis van onze eerdere ervaringen tegen Veensche Boys vorig jaar in een oefenwedstrijd. Als je vanaf het begin ziet, dan hadden wij het onder controle. Veensche Boys was, denk ik, in het begin beter. We starten niet fel genoeg. Dan kom je 1-0 voor en dat was super. Komt er opeens een kutmoment tussen mij en Yannick en we kregen een penalty tegen.

Was het een terechte strafschop?  

Tom Cozijnsen: Je kunt protesteren wat je wilt, maar aan een gele kaart heb je helemaal niks. Ik vond persoonlijk dat het geen terechte penalty was. Het is gemakkelijk gegeven. Het werd 1-1 en toen werd het een beetje een chaos van beide kanten. Geen voetbal meer, lange ballen. Dan loopt ook nog de scheids in de weg en valt de tweede goal binnen.

Dat waren wel twee discutabele momentjes, zeker die tweede goal.

Tom Cozijnsen: Ja, stuiterend over de rug van de scheids, ging de bal over onze keeper heen en viel de 1-2. In de eerste helft hebben we ons niveau niet gehaald en dat moeten we onszelf verwijten. We stonden 1-2 achter en we durfden niks. In de tweede helft zie je wat wij eigenlijk behoorden te doen en wat we de eerste drie wedstrijden nog niet hebben laten zien: druk zetten en je zag dat Jeffrey en ik doorstapten. Ook Jordi ging centraal spelen. Dan zie je ineens dat er voetbal in komt. We hebben een supergoed middenveld met veel power van Evert Bouw erover heen. Aan de zijkant heeft Abraham Eliza een zeer goede tweede helft gespeeld. Dan denk je: het is kaasje. Dan krijg je die kans van Mocking: binnenkant paal. Ik weet niet hoe die eruit stuitte, maar ik denk dat Wessel Kroon de bal nog steeds zit te kussen. Daarna hadden we overwicht en ik denk: die 2-2 valt nog. Als Mocking uitvalt, is dat wel een dieptepunt.

Zoveel doelpuntenmakers hebben jullie ook niet.

Tom Cozijnsen: Nee. Mocking alleen. Mocking deed het vandaag trouwens erg goed. Daar kwam de rust vandaan. Als die wegvalt, dan heb je het toch lastig tegen jongens die sterk achterin zijn, zoals Ivo, Molen en Alwin. Dan nog die kans van Jos van Roekel. Die had er echt in gemoeten. Verliezen van Veensche Boys is geen schande, maar ik denk dat ik er nog wel drie nachten wakker van lig. De komende week zal ik nog wel wat appjes en berichten ontvangen.

Foto’s Kees van den Heuvel   

Sponsoren
Webshop
Webshop
Archief berichten