Volgende wedstrijd

20 aug: Veensche Boys – De Merino’s (20.00u)

Stand 2e Klasse G

Asv Dronten
AVW’66
Batavia’90
Be Quick Zutphen
Dinxperlo FC
Horst FC
Lelystad’67
Lunteren
De Merino’s
Renswoude
Unicum
Valleivogels
Veensche Boys
VRC

Uitslagen

Er zijn geen actuele uitslagen

Activiteiten kalender

9 augustus 2019
Bingo 19.30u

16 augustus 2019
Klaverjassen 20u

23 augustus 2019
Bingo 19.30u

 

Topscoorderslijst
***  Kantine in de zomer geopend op zaterdag en vrijdag *** Bingo begint weer 9 augustus *** Om de twee weken klaverjassen in zomer *** Volg Zomerfit bij Fortius *** 

Tom van Donselaar: In voorgaande wedstrijden iets te naief gespeeld

Tom van Donselaar kan terugkijken op een prima wedstrijd tegen FC De Bilt (0-0). De rechtsbuiten moest even het veld verlaten voor een bloedneus, maar eenmaal aan de rechterkant stichtte Tom behoorlijk voor gevaar. ‘Van beide kanten waren er kansen om te scoren. Wessel had een goede redding en die houdt ons op de been. En verder hielden we onszelf vooral op de nul.’

Hoe heb je jezelf op deze topper voorbereid?

Tom van Donselaar: De training is erop afgestemd. Het is eigenlijk de eerste keer dat we behoudend gingen spelen. De afgelopen wedstrijden hebben we wat naïef gespeeld, denk ik. Iets teveel naar voren.

Hoe kwam dat?

Tom van Donselaar: Vandaag moesten we het gewoon hebben van de counter. Het had echt goed kunnen uitpakken, maar het bleef steken bij de laatste pass.

Ik heb bijna geen fouten gezien, behalve het afmaken van de kansen.

Tom van Donselaar: Nee, van beide kanten. De tegenstander had ook weinig fouten. Het was een goede ploeg. Het is alleen jammer dat er geen doelpunten zijn gevallen van onze kant.

Uiteindelijk een verdiende 0-0.

Tom van Donselaar: Ik denk het wel ja. In elk geval een goed verdiende gelijkspel.

Je ging even het veld uit. Wat gebeurde er?

Tom van Donselaar: Ik was betrokken bij een tackle en ik krijg redelijk snel een bloedneus. Nu met de kou al helemaal. Ik denk dat ik een tikje op mijn neus heb gehad. Even een watje erin. Al mijn kleren moesten bloedvrij zijn en mijn broek zat onder het bloed. Daarom ben ik even naar de kleedkamer gegaan om een nieuw broekje te halen.

 Dit biedt perspectief voor de tweede helft van het seizoen.

Tom van Donselaar: Kijkend naar de afgelopen wedstrijden, sluit je het nu lekker af.

Hoe was de stemming in de kleedkamer?

Tom van Donselaar: Een beetje gemengde gevoelens omdat je zelf de kansen krijgt om het te beslissen. Anderzijds houdt Wessel ons in de wedstrijd en kunnen zij het ook afmaken. Ik denk dat we blij mogen zijn met een punt.

Interview en foto’s Kees van den Heuvel  

Webshop
Webshop
Archief berichten