Volgende wedstrijd

20 aug: Veensche Boys – De Merino’s (20.00u)

Stand 2e Klasse G

Asv Dronten
AVW’66
Batavia’90
Be Quick Zutphen
Dinxperlo FC
Horst FC
Lelystad’67
Lunteren
De Merino’s
Renswoude
Unicum
Valleivogels
Veensche Boys
VRC

Uitslagen

Er zijn geen actuele uitslagen

Activiteiten kalender

9 augustus 2019
Bingo 19.30u

16 augustus 2019
Klaverjassen 20u

23 augustus 2019
Bingo 19.30u

 

Topscoorderslijst
***  Kantine in de zomer geopend op zaterdag en vrijdag *** Bingo begint weer 9 augustus *** Om de twee weken klaverjassen in zomer *** Volg Zomerfit bij Fortius *** 

Trainingsschema en aanvang trainingen jeugd seizoen 2019/2020 bekend

Het trainingsschema jeugd voor het seizoen 2019/2020 is bekend. Alle jeugdteams hebben weer een plek gekregen op één van de 3 velden (2 kunstgras en 1 grasveld). Voor de trainers en leiders is het van belang dat ze zich houden aan de trainingstijden en trainingsvelden, aangezien het zo ingedeeld is dat de teams geen “last” van elkaar hebben. De kleedkamerindeling tijdens de trainingsavonden zullen op een later tijdstip ingevuld worden. Het trainingsschema is hier te downloaden.

Aanvang trainingen
Alle jeugdteams kunnen vanaf maandag 19 augustus weer starten met de trainingen. Als de trainer besluit later te beginnen horen de spelers dat via hun trainer. Is er onduidelijkheid over de aanvang van de trainingen neem dan eventueel contact op met de trainer van jouw team. De bekerwedstrijden staan gepland op zaterdag 31 augustus, 7 september en 14 september. Alle jeugdteams zullen deelnemen aan het bekertoernooi. De competitie begint op zaterdag 21 september.

Materialen training
Elk jeugdteam beschikt standaard over ballen, hesjes, hoedjes en een ballennetje. Deze zitten per team voor de teams in een kliko in het ballenhok.

Webshop
Webshop
Archief berichten