Volgende wedstrijd

Er zijn geen actuele wedstrijden

Stand 2e Klasse

FC Almere
BFC Bussum
Benschop
FC De Bilt
Delta Sport
IJFC
JSV Nieuwegein
SV Loosdrecht
SV Lopik
De Meern
Odysseus’91
TOV Baarn
Veensche Boys
Waterwijk

Uitslagen 26 mei

Veensche B – Valleivogels 1-4
OWIOS – BlauwGeel 2-1
Lunteren – FC Horst 1-0
Lelystad – VVOP 1-2
Scherpenzeel – VSCO 1-1
AGOVV – Renswoude 1-1
ESA – AVW 0-3

Activiteiten kalender

27 juli 2018
Klaverjassen 20 u

25 augustus 2018
Openingsfeest

21 september 2018
Noppen/naaldhakken feest

17 augustus 2018
Bingo 19.30 uur

 

Topscoorderslijst

1 Yannick Bouw 31
2. Danny Brouwer 9
3. Herbert van den Ham 3
3. Stefan Fredriksen 3
3. Menno van der Woude 3
4. Harry Hamstra 2
4. Bas van de Grootevheen 2
4. Kevin Hols 2
4. Edwin van der Molen 2
5. Ivo te Velthuis 1
5. Gerard Kroonenberg 1
5. Brian Duijst 1
5. Alwin van Domselaar 1

 

 

***  Nieuwbouw wordt 25 augustus geopend ***

Tweede kunstgrasveld voor Veensche Boys

veensche-boys ballonnen

Kees van Domselaar hangt de ballonnen uit

Bij wijze van hoge uitzondering krijgt voetbalvereniging Veensche Boys een tweede kunstgrasveld. Dat heeft het college van De Lokale Partij, Pro21 en VVD besloten. De kosten hiervan, € 400.000,00, worden betaald uit de opbrengsten van de bouw van woningen in Deelplan 2 in Nijkerkerveen. Op haar beurt ziet Veensche Boys af van de aanleg van een vierde voetbalveld op haar huidige complex, omdat met de tweede kunstgrasmat de komende tien jaar kan worden voorzien in voldoende capaciteit. De grasmat van het hoofdveld van Veensche Boys was al jaren toe aan groot onderhoud. De renovatie is gebleken uit recente keuringen en beheerplannen. Omdat de SRO verantwoordelijk is voor de renovatie, is overleg gevoerd over een cofinanciering. De kosten die SRO had geraamd worden ingezet als cofinanciering. Het gaat om een bedrag van € 50.000,00.

Veensche Boys heeft volgens de KNVB-normen recht op drie wedstrijdvelden. De vereniging heeft thans echter de beschikking over twee wedstrijdvelden en een trainingsveld dat qua grootte gebruikt kon worden als wedstrijdveld. Bovendien verdwijnt binnenkort het vierde pupillenveld dat tijdelijk was aangelegd, maar door de komst van woningen moet dit veld wijken. Met een kunstgrasveld erbij wordt dit vierde veld afdoende gecompenseerd.

Het college heeft ook mee laten wegen dat Veensche Boys jarenlang in onzekerheid heeft verkeerd over het voetbalcomplex. Eerst zou het worden verplaatst naar de Amersfoortseweg en daarna zou het worden gecombineerd met een voorzieningencluster in de omgeving van sporthal de Baggelaar. Die plannen zijn uiteindelijk geschrapt en Veensche Boys kon blijven zitten op haar huidige locatie. Dat er geen verhuiskosten meer zijn – deze waren geraamd op € 600,000,00 – , betekent ook een kostenbesparing die ingezet kon worden. Gezien de financiële situatie bij de gemeente was het eigenlijk niet gepermitteerd om een tweede kunstgrasveld aan te leggen, maar gezien de unieke situatie is een uitzondering gemaakt. Veensche Boys zal zelf ook een offer maken: ze zal € 25.000,00 bijdragen middels eigen werkzaamheden.

Sponsoren
Webshop
Webshop
Archief berichten