Volgende wedstrijd

Geen wedstrijden A-selectie

Stand 2e Klasse G

Asv Dronten
AVW’66
Batavia’90
Be Quick Zutphen
Dinxperlo FC
Horst FC
Lelystad’67
Lunteren
De Merino’s
Renswoude
Unicum
Valleivogels
Veensche Boys
VRC

Uitslagen

Er zijn geen actuele uitslagen

Activiteiten kalender

19 juli 2019
Klaverjassen 20u

2 augustus 2019
Klaverjassen 20u

9 augustus 2019
Bingo 19.30u

 

Topscoorderslijst
***  Kantine in de zomer geopend op zaterdag en vrijdag *** Bingo begint weer 9 augustus *** Om de twee weken klaverjassen in zomer *** Volg Zomerfit bij Fortius *** 

Uitermate zwak Veensche Boys produceert eerste nederlaag

Veensche Boys weet weer wat verliezen is. In en tegen JSV Nieuwegein werd met 2-1 verloren, maar de manier waarop dit gebeurde was misschien nog wel pijnlijker. Veensche Boys was totaal niet in staat om een vuist te maken. De enige goal namens de Veenders werd gemaakt door Nico van den Brom.

Die goal was ook gelijk het enige hoogtepunt uit de eerste helft tegen de mannen uit Nieuwegein. De goal in minuut 37 was ook gelijk de allereerste kans die Veensche Boys voor rust kreeg. Voordien lukte het niet om zelfs maar in de buurt te komen van de goal van JSV. Veensche Boys speelde slordig, was geen eenheid en leek te kampen met een totale offday. Dat bood voldoende gelegenheid voor de ploeg uit Nieuwegein om het doelman Wessel Kroon van de Blauwe Helden behoorlijk op de proef te stellen. Dat uiteindelijk de goal aan de andere kant viel, na een mooie assist van Tom van Donselaar op Nico van den Brom, was op dat moment dan ook geheel onverdiend. De spelers van JSV waren zichtbaar aangedaan en een herhaling van soortgelijke situaties eerder in het seizoen leek het voorland.

Na rust werden in korte tijd Bas van de Grootevheen en Tom van Donselaar met kleine pijntjes gewisseld. Ook Kilian van Kasteel stond uiteindelijk zijn plekje af. Veensche Boys ging op dat moment iets beter spelen, maar het was JSV dat nu wel haar kansen benutte. In korte tijd (minuut 11 en 13) vielen twee goals. De eerste was van Anouar El Hasani, maar leek nog aangeraakt door doelman Wessel Kroon. De tweede van Barry Zwezerijnen kwam van ongeveer dertig meter en gedragen op de wind vloog de bal met een curve in het doelnet. Veensche Boys probeerde het daarna nog wel om de gelijkmaker te forceren, waaronder twee mooie kopballen van Edwin van der Molen en schoten van Nico van den Brom, maar gescoord werd er niet meer. Een geluk bij een ongeluk is dat koploper Delta Sports ook heeft verloren, maar beide teams nu voorbij worden gelopen door FC De Bilt.

 

Tekst en foto Kees van den Heuvel

Webshop
Webshop
Archief berichten