Volgende wedstrijd

9 juni : Go Ahead Kampen – Veensche Boys (15.00 u nacompetitie)

Eindstand 2e Klasse G

Scherpenzeel 63
Veensche Boys 52
AVW 48
BlauwGeel 44
Valleivogels 39
VSCO 36
Lelystad 35
Lunteren 35
FC Horst 33
VVOP 33
Renswoude 32
OWIOS 31
AGOVV 20
ESA 16

Uitslagen 26 mei

Veensche B – Valleivogels 1-4
OWIOS – BlauwGeel 2-1
Lunteren – FC Horst 1-0
Lelystad – VVOP 1-2
Scherpenzeel – VSCO 1-1
AGOVV – Renswoude 1-1
ESA – AVW 0-3

Activiteiten kalender

8 juni 2018
Bingo 19.30 u

15 juni 2018
Klaverjassen 20 u

 

Topscoorderslijst

1 Yannick Bouw 31
2. Danny Brouwer 9
3. Herbert van den Ham 3
3. Stefan Fredriksen 3
3. Menno van der Woude 3
4. Harry Hamstra 2
4. Bas van de Grootevheen 2
4. Kevin Hols 2
4. Edwin van der Molen 2
5. Ivo te Velthuis 1
5. Gerard Kroonenberg 1
5. Brian Duijst 1
5. Alwin van Domselaar 1

 

 

*** Gezocht: Pupil van de Week *** Nieuwbouw clubhuis nu zonder steigers ***

Van der Ent: We hadden ons meer mogen belonen

AVW is nog altijd in de race voor de derde periode, maar moet wel een verliespartij slikken tegen Veensche Boys. Trainer Wouter van der Ent (AVW) was duidelijk in zijn analyse van de wedstrijd. “In de eerste helft zag je de zwakste tegen de zwakkere. Beide ploegen gaven geen gas en stopten er weinig energie in. Dat gold voor beide kanten. We stonden terecht met 2-0 achter, maar daarvoor hoefde Veensche Boys niet veel te doen. In de tweede helft kwamen we met 3-0 achter en ben je eigenlijk verslagen. Dan maak je de 3-1 en wordt je wakker. Dan heb je nog de mogelijkheden om de 3-3 te maken. Ik vind ook zeker dat we onszelf niet hebben beloond. Het was een gezapig potje van beide teams. Veensche Boys kwam als winnaar uit de bus en dan moet ik zeggen dat dit terecht was.’

Twee cruciale momenten in de wedstrijd waren een strafschop en de 3-0 waar een overtreding door Veensche Boys aan vooraf ging.

Wouter van der Ent: Die 3-0 was een keuze van de scheidsrechter om door te spelen. Daar kan ik veel van zeggen, maar dat moet ik niet doen. De scheidsrechter beslist dat.

Ik vind dat Veensche Boys geluk heeft gehad.

Wouter van der Ent: Okee. Ik vind het niet terecht. De penalty viel op de hand. Dat was terecht, alhoewel ik het in de scrimage niet goed heb kunnen zien. De jongens gaven aan dat het hands was. Ivo te Velthuis ken ik zelf goed en die was gefrustreerd dat het gebeurde. Maar dat had meer te maken met het feit dat zijn ploeg gewoon niet goed was. Ik denk dat we van die misstanden bij Veensche Boys gebruik hadden moeten maken. Dat hebben we verzuimd.

Wat zijn nu de consequenties voor de derde periode?

Wouter van der Ent: We moeten vandaag de balans opmaken. Er is nog niets verloren voor ons. We gaan sowieso voor de derde plek. We gaan de strijd aan met BlauwGeel. Die krijgen we nog thuis. We gaan het zien. We kunnen ook een keer verliezen. Uiteindelijk is de uitslag hier een terechte zege voor Veensche Boys, omdat Veensche Boys makkelijker voetbalt, maar ik vind dat we ons meer hadden kunnen belonen.

Interview en foto’s Kees van den Heuvel / Aalt Guliker

Sponsoren
Webshop
Webshop
Archief berichten