Volgende wedstrijd

Er zijn geen actuele wedstrijden

Stand 2e Klasse

FC Almere
BFC Bussum
Benschop
FC De Bilt
Delta Sport
IJFC
JSV Nieuwegein
SV Loosdrecht
SV Lopik
De Meern
Odysseus’91
TOV Baarn
Veensche Boys
Waterwijk

Uitslagen 26 mei

Veensche B – Valleivogels 1-4
OWIOS – BlauwGeel 2-1
Lunteren – FC Horst 1-0
Lelystad – VVOP 1-2
Scherpenzeel – VSCO 1-1
AGOVV – Renswoude 1-1
ESA – AVW 0-3

Activiteiten kalender

27 juli 2018
Klaverjassen 20 u

25 augustus 2018
Openingsfeest

21 september 2018
Noppen/naaldhakken feest

17 augustus 2018
Bingo 19.30 uur

 

Topscoorderslijst

1 Yannick Bouw 31
2. Danny Brouwer 9
3. Herbert van den Ham 3
3. Stefan Fredriksen 3
3. Menno van der Woude 3
4. Harry Hamstra 2
4. Bas van de Grootevheen 2
4. Kevin Hols 2
4. Edwin van der Molen 2
5. Ivo te Velthuis 1
5. Gerard Kroonenberg 1
5. Brian Duijst 1
5. Alwin van Domselaar 1

 

 

***  Nieuwbouw wordt 25 augustus geopend ***

Van Vliet: ‘Als je zo blijft voetballen, dan gaan we straks een keer de bietenbrug op’

Trainer Richard van Vliet van Veensche Boys kan uiteindelijk opgelucht adem halen, maar het had ook zomaar anders kunnen uitpakken bij VSCO. ‘De tweede helft was gewoon slecht. In de eerste helft hadden we het moeten afmaken. Zo ging het vorige week bij Lunteren ook. Dat was een exacte kopie. In de eerste helft speelden we gewoon prima voetbal en dan moet je drie of vier goals maken. Natuurlijk schieten de jongens niet expres mis. Ik ben ervan overtuigd dat ze graag willen, alleen ik miste de 101% drive om die bal erin te rammen. Dat deden ze de eerste helft niet.

In de rust heb ik nog gezegd: het is hartstikke leuk wat we doen, maar we gaan straks nog de bietenbrug op tegen een opportunistischer VSCO, dat hier, zo eerlijk ben ik wel, een punt had moeten hebben. Klaar. Dan ga je door het oog van de naald op basis van de tweede helft. Het feit is wel dat we toch hebben getracht om te winnen, toen VSCO de pingel miste en later op 1-1 kwam. We gingen in de slotfase aanvallender spelen en uiteindelijk hebben we het verschil gemaakt. Die tweede goal van ons was uit het boekje, een fantastisch omschakelmoment.

Waarom laat Veensche Boys het zover komen?

Richard van Vliet: Dat is een goede vraag met een moeilijk antwoord, om de vinger op de zere plek te leggen. Ik heb het juiste antwoord niet.

Nu is het nog VSCO, maar volgende week moeten we tegen Scherpenzeel en die gaat het genadeloos afstraffen.

Richard van Vliet: Dat kan en dat zullen we dan wel weer zien. Het feit is dat we hebben gewonnen, maar als we zo door blijven voetballen, zoals de tweede helft van Lunteren en VSCO, dan ga je wellicht straks verliezen. In de nabespreking was ik kritisch. Natuurlijk is er een halleluja-sfeer. We hebben gewonnen en staan bovenaan. Allemaal fantastisch, maar als je zo blijft doorvoetballen, dan ga je gewoon de bietenbrug op. Dan gaan we onszelf een keer tegenkomen en ik vind dat je dat moet kunnen zeggen. De spelers zullen wellicht zeggen: Ja maar trainer, we hebben toch gewonnen? Maar het besef moet er ook zijn dat we gewoon stappen moeten maken.

     

Interview en foto’s Kees van den Heuvel

Sponsoren
Webshop
Webshop
Archief berichten