Volgende wedstrijd

21 augustus : SDC Putten – Veensche Boys (oefen)

Stand 2e Klasse

FC Almere
BFC Bussum
Benschop
FC De Bilt
Delta Sport
IJFC
JSV Nieuwegein
SV Loosdrecht
SV Lopik
De Meern
Odysseus’91
TOV Baarn
Veensche Boys
Waterwijk

Uitslagen 22 september

Veensche Boys – TOV
IJFC – Lopik
Loosdrecht – BFC
Almere – De Meern
JSV Nieuwegein – Waterwijk
Delta Sports’95 – Benschop
Odysseus – De Bilt

Activiteiten kalender

24 augustus 2018
Klaverjassen 20 u

25 augustus 2018
Openingsfeest 10.00u

31 augustus 2018
Bingo 19.30 uur

7 september 2018
Klaverjassen 20.00u

14 september 2018
Bingo 19.30 uur

21 september 2018
Noppen/naaldhakken feest

Topscoorderslijst

 

 

 

***  Nieuwbouw wordt 25 augustus geopend *** Edwin van der Sar en Andy van der Meijde aanwezig bij opening ***

Van Vliet: Er was meer te halen

Op bezoek bij koploper Veensche Boys heeft Renswoude niet kunnen stunten. De Kraaien gingen onderuit met 3-0. Maar was dit de wedstrijd van de nummer 1 tegen de nummer laatst? Trainer Richard van Vliet: We hebben van tevoren aangegeven dat de tegenstander vermoedelijk zou inzakken en dat wij het spel moesten gaan maken. Dan weet je gewoon, of het nu op tweedeklasse niveau is of Premiere League niveau is, het is gewoon heel moeilijk om er doorheen te voetballen. We hebben gewoon heel goed de rust bewaard. Je kunt immers snel verkeerde keuzes maken in zo´n situatie. We bleven rustig en in mijn ogen goede keuzes maken. Ik vind wel dat er meer energie in de eerste helft had mogen komen. Je voelde in de eerste helft dat er meer was te halen. Dat moet je op het veld ook voelen. Ik kreeg een beetje het gevoel dat we op 99% zaten te spelen.

Gelukkig heeft Renswoude ook geen kans gehad.

Richard van Vliet: Renswoude heeft naar zijn mogelijkheden gevoetbald. Uiteindelijk merk je gewoon in de loop van de tweede helft dat je ze wel kapot kunt voetballen. En dat wij voetballend gewoon beter waren.

Er was een belangrijke rol voor Danny Brouwer.

Richard van Vliet: Niet alleen voor Danny Brouwer. Danny maakt natuurlijk twee doelpunten. Hartstikke goed. Hij stond op tien. Normaal staat hij in de spits en we moesten een keuze maken. Uiteindelijk hebben we gekozen voor Kevin Hols in de spits. Danny voelde zich daar wat prettiger op die positie, denk ik. Hij beloont het met twee doelpunten. Fantastisch. Klaar.

Wat vond je van de wedstrijd?

Richard van Vliet: Dit soort wedstrijden zijn gewoon heel erg moeilijk. Kijk, vorig jaar verlies je met deze groep gewoon van de nummer laatst. Nu zie je gewoon dat wij vele malen beter zijn dan de nummer laatst. Wat dat betreft hebben we stappen gemaakt. Ook qua volwassenheid. Dat vind ik fijn om te zien.

Volgende week de belangrijke wedstrijd tegen de Valleivogels.

Richard van Vliet: Valleivogels is in mijn ogen een hele goede ploeg. We zullen het zien. Ik heb ze niet bestudeerd. Valleivogels zit in de winning mood want die hebben de laatste weken constant gewonnen.

Hoe gaat het met Gerard Kroonenberg?

Richard van Vliet: Ik ben bang dat dat niet goed gaat. Dat is voor hem persoonlijk sneu. Hij heeft altijd wel met dat soort dingen pech. Hij heeft een zwakke enkel waar hij vorig jaar al problemen mee had. Ik ben bang dat hij dit jaar niet meer speelt.

Interview en foto´s Kees van den Heuvel 

Sponsoren
Webshop
Webshop
Archief berichten