Volgende wedstrijd

Vanwege het coronavirus worden voorlopig geen wedstrijden gespeeld

Stand 2e Klasse G 20/21

1 Unicum 9
2 ASV Dronten 9
3 Valleivogels 9
4 Batavia’90 8
5 VRC 7
6 Horst FC 6
7 Veensche Boys 5
8 Lelystad’67 5
9 Renswoude 4
10 AVW’66 4
11 Lunteren 3
12 OVC 3
13 VSCO’61 1
14 OWIOS 0

Uitslagen 10 oktober 2020

Renswoude – Veensche B 0-0
VSCO – OVC 1-2
Valleivogels – Lunteren 5-1
Unicum – Lelystad 4-0
Batavia – VRC 3-3
asv Dronten – Horst 3-1
AVW – OWIOS 3-2

Activiteiten kalender

14 oktober 2020
DropTalents talentendagen

23 oktober 2020
Ajax Clinic

Topscoorderslijst

1. Tom Cozijnsen 1
1. Nico van den Brom 1
1. Rody Buitenhuis 1

 

Van Vliet: Het geloof was er niet

Het is onbegrijpelijk pijnlijk hoe Veensche Boys de punten heeft laten liggen bij VVOP uit Voorthuizen.  Een half uur lang een prachtige pot voetbal op de mat laten zien en daarna was het op. Hoofdtrainer Richard van Vliet: Toen hadden we 0-5 moeten maken. Klaar. Meer hoef ik niet te zeggen. That’s it. We maken gewoon de goals niet in het eerste half uur. Van tevoren hebben we nog aangegeven: Let op, de tegenstander is een heel opportunistisch elftal. Die zullen heel snel de lange bal spelen en die zullen vrije trappen creëren.  En vanuit die vrije trap pompen ze hem in de zestien meter. Zo ontstond de 1-2. Er ontstond geloof bij die ploeg en wij lopen een beetje tegen onszelf te voetballen.

VVOP was het eerste half uur rijp voor de slachtbank.

Richard van Vliet: Het is een cliché, maar als je in het eerste half uur op 0-5 staat, dan is er helemaal niets aan de hand. Dan is het klaar en speel je de wedstrijd uit. Dan ben je een heel volwassen ploeg en kunnen we weer naar de volgende wedstrijd. Maar nu creeer je zelf zo moeilijk de kansen…. De tweede helft was gewoon slecht. Klaar. Van beide kanten. We hebben nog wat kansen gekregen, maar het zat er totaal niet in. Het geloof was er niet. Je zag bij een aantal jongens de kopjes naar beneden. Er was geen beleving en bezieling. En dan gebeurt er dit. Klaar.

Het was wel een echte derby.

Richard van Vliet: Ik vond het helemaal niks. Ik vond dat VVOP alleen maar aan het tijdrekken was. Dat begrijp ik vanuit hun oogpunt. Maar voetballend vond ik het heel matig van hun kant. Ze speelden veel de lange bal en heel fysiek voetbal. Daar konden wij niets tegenover stellen.

Wat heb je nog gedaan toen de 2-2 viel?

Richard van Vliet: Je probeert wel het een en ander te creëren door positiewisselingen, door Bas wat meer naar voren te brengen en ook Michael Dingsdag wat naar voren te brengen. Maar ja, het zat er gewoon niet in. Dan kunnen we wel heel lang erover discussiëren, maar het zat gewoon niet goed voorin. We maken te weinig doelpunten. Dat is een euveltje.

Interview en foto’s Kees van den Heuvel   

Archief berichten