Volgende wedstrijd

20 oktober: Veensche Boys – Lopik (14.30 u)

Stand 2e Klasse

1 Delta Sport 12
2  Veensche Boys 12
3 FC De Bilt 9
4 BFC Bussum 7
5 De Meern 7
6 IJFC 6
7 Waterwijk 6
8 Lopik 4
9 Loosdrecht 4
10 FC Almere 4
11 JSV Nieuwgein 3
12 Benschop 3
13 Odysseus’91 1
14 TOV Baarn 0

Uitslagen 13 oktober

Odysseus – Veensche B – 0-1
Benschop – IJFC 0-1
BFC – FC Almere 2-3
Lopik – Loosdrecht 3-2
Delta Sports- JSV 2-1
TOV – De Bilt 0-2
Waterwijk – De Meern 1-3

Activiteiten kalender

12 oktober 2018
Bingo 19.30 uur

19 oktober 2018
Klaverjassen 20 u

26 oktober 2018
Bingo 19.30 uur

Topscoorderslijst

1 Danny Brouwer 3
2 Nico van den Brom 2
3 Stefan Fredriksen 1
3 Ivo te Velthuis 1
3 Bas van de Grootevheen 1
3 Kilian van Kasteel 1

 

 

 

***  Nieuwbouw is 25 augustus geopend *** Kaboutertraining vanaf 1 september *** gezocht begeleider Pupil van de Wedstrijd

Van Vliet: Positioneel was het rommelig

Veensche Boys blijft doorgaan waar het de competitie mee is gestart, namelijk winnen. Zaterdag tegen Lunteren (1-2) was alweer de vierde winst na evenveel duels en daarmee blijft Veensche Boys de trotse koploper. Makkelijk was het allerminst, want Lunteren trok de touwtjes strak aan in de tweede helft. Veensche Boys weerstond de druk met het geluk van een koploper. Trainer Richard van Vliet: ‘We hadden het in de eerste helft moeten afmaken. We hebben drie grote kansen gehad en daarvan moet je er twee maken. Daarmee zeg ik niet dat de wedstrijd is gelopen, maar dan maak je het jezelf vele malen gemakkelijker. In de eerste helft vond ik ons prima spelen. De tegenstander heeft zich aangepast aan ons en dat is een compliment voor ons. De tegenstander speelde 5-3-2. Dan denk ik dat we als team stappen hebben gemaakt dat de tegenstander zich aanpast aan ons. Ik vind ook dat we in de eerste helft beter waren. In de tweede helft gooide Lunteren weer wat power erin. Ze moesten wel. Ze gingen 4-3-3 spelen. Het middenveld stond wat beter bij hun en ze hadden gewoon kansen. Klaar. En dan vind ik dat wij het vanuit de omschakeling slecht hebben gedaan. In de tweede helft hebben we wel mogelijkheden gehad, maar dat werd niet goed afgerond.

Het was vrouwen en kinderen eerst

Richard van Vliet: Dat vind ik wel. We kregen mogelijkheden en vanuit die mogelijkheden hebben we geen echte kansen gecreëerd, maar dat kon wel als we het wat slimmer hadden aangepakt. Lunteren gooide meer het fysieke erin in de tweede helft.

Je vond de wedstrijd rommelig.

Richard van Vliet: Ik vond het positioneel rommelig en er was ook geen rust in het spel, maar dat had met name te maken met de wedstrijd en de spanning. Het feit dat we onder druk staan. Ik zeg niet dat er onrust was maar het werd wel moeilijker allemaal. In de tweede helft zijn er kansen over en weer en dat hadden we moeten afmaken.

Hoe zit het met de blessures?

Richard van Vliet: Ik vrees voor de enkels van Harry en Danny.

Interview en foto’s Kees van den Heuvel   

Sponsoren
Webshop
Webshop
Archief berichten