Volgende wedstrijd

21 april : Renswoude – Veensche Boys (14.30 u)

2e Klasse G

Scherpenzeel 52
Veensche Boys 48
BlauwGeel 40
AVW 40
Lunteren 31
Valleivogels 30
FC Horst 29
VSCO 28
Lelystad 26
OWIOS 24
VVOP 24
Renswoude 19
AGOVV 15
ESA 13

Uitslagen 14 april

Veensche Boys – AVW 4-2
VSCO – VVOP 3-0
ESA – OWIOS 2-1
Lunteren -Valleivogels 2-0
Scherpenzeel – Horst 6-3
AGOVV -BlauwGeel 2-3
Lelystad – Renswoude 3-0

Activiteiten kalender

 

20 april 2018
Klaverjassen 20 uur

Woensdag 25 april 2018
Bingo 19.30 uur (LET OP)

27 april 2018
Koningsdag

4 mei 2018
Klaverjassen 20.00 u

11 mei 2018
Bingo 19.30 u

Topscoorderslijst

1 Yannick Bouw 29
2. Danny Brouwer 9
3. Herbert van den Ham 3
3. Stefan Fredriksen 3
4. Harry Hamstra 2
4. Bas van de Grootevheen 2
4. Menno van der Woude 2
5. Ivo te Velthuis 1
5. Gerard Kroonenberg 1
5. Brian Duijst 1
5. Edwin van der Molen 1
5. Kevin Hols 1
5. Alwin van Domselaar 1

 

 

*** Gezocht: Pupil van de Week *** Nieuwbouw clubhuis nu zonder steigers ***

Van Vliet: Yannick Bouw is Veensche Boys ontgroeid

Een zaterdag niet gescoord, is een dag niet geleefd. Dat lijkt de lijfspreuk van Yannick Bouw op dit moment. Zaterdag scoorde de spits weer driemaal en was daarmee verantwoordelijk voor de gehele Veensche productie in het duel tegen OWIOS: 0-3. Trainer Richard van Vliet: De competitie is nog niet afgelopen en ik wil niet snel iemand volop complimenten gaan geven, maar het is natuurlijk niet normaal dat je al 28 doelpunten hebt gemaakt en iedere keer staat hij op de juiste plek. Dat is natuurlijk ongelooflijk. Dat is simpel de reden dat Yannick naar een hoger niveau moet om te kijken of hij dat niveau aan kan. Als Veensche Boys zijnde moeten we hem dankbaar zijn dat hij dit seizoen zoveel doelpunten maakt en volgend jaar moet hij gewoon laten zien dat hij het ook op een ander niveau kan. Dit niveau is hij ontgroeid.

Deze wedstrijd leek op een reprise van vorige week tegen VVOP.  

Trainer Richard van Vliet herkent dit: ‘De eerste twintig minuten speelden we echt goed voetbal. Mooi en leuk voetbal. Top Tweede klasse. Ik had een beetje het gevoel dat de tegenstander best wel respect voor ons had: we konden gemakkelijk voetballen. We kwamen 0-1 voor en opeens gebeurt bij de jongens van OWIOS toch weer iets van: he, we moeten vol aan de bak en dat zag je ook. Ze gingen veel meer energie in de wedstrijd gooien en daar hadden wij moeite mee. Het werd wat rommeliger op het middenveld. We hielden de bal niet vast voorin. In de loop van de wedstrijd werden de linies groter, maar ik zat nog niet rustig op mijn stoel. Dat moet ik eerlijk bekennen. De wedstrijd kon ook zomaar omslaan. Uiteindelijk hebben ze weinig kansen gecreëerd, maar aan de andere kant wij ook niet. We maakten uiteindelijk de 0-2 en de 0-3.

Eigenlijk kwamen alle aanvallen van links, de zijde van Menno van der Woude.

Richard van Vliet: Menno liep ontzettend veel kilometers. Zijn rendement moet gewoon omhoog. We moeten hem op een betere manier bedienen. Hij moet ook begrijpen dat hij soms ook vijf of tien minuten de bal niet krijgt. Dat is niet erg, maar daarna moet hij er wel staan. Het rendement kan nog omhoog en dat weet hij zelf ook wel. Maar ik vond hem zeker niet verkeerd.

Kan Veensche Boys Scherpenzeel achterhalen?

Richard van Vliet: Je moet realistisch blijven. Vier punten verschil is gewoon veel voor een ploeg  die in een heerlijke flow zit. Het is ook hartstikke knap dat Scherpenzeel in de derby wint van Valleivogels. Het is zo zonde dat we vorige week bij VVOP twee punten hebben laten liggen. Nu mag Scherpenzeel één keer een wedstrijd verliezen en wij moeten nog maar zien dat we alle zes de wedstrijden blijven winnen. Ik zou het wel leuk gaan vinden als Scherpenzeel echt een keer gaat verliezen en wij blijven winnen. Het mag niet zo zijn dat het over twee weken al klaar is. Dat hoop ik niet. Voor het publiek en de spelers is het leuk dat er strijd is tot de laatste wedstrijd.

Interview en foto’s Kees van den Heuvel

Sponsoren
Webshop
Webshop
Archief berichten