Volgende wedstrijd

Geen wedstrijden A-selectie

Stand 2e Klasse G

Asv Dronten
AVW’66
Batavia’90
Be Quick Zutphen
Dinxperlo FC
Horst FC
Lelystad’67
Lunteren
De Merino’s
Renswoude
Unicum
Valleivogels
Veensche Boys
VRC

Uitslagen

Er zijn geen actuele uitslagen

Activiteiten kalender

19 juli 2019
Klaverjassen 20u

2 augustus 2019
Klaverjassen 20u

9 augustus 2019
Bingo 19.30u

 

Topscoorderslijst
***  Kantine in de zomer geopend op zaterdag en vrijdag *** Bingo begint weer 9 augustus *** Om de twee weken klaverjassen in zomer *** Volg Zomerfit bij Fortius *** 

Veensche Boys 1 totaal onmachtig tegen NSC

Zaterdagmiddag 15 september stond de derby tegen Veensche boys op het programma. Vooraf een mooi affiche, maar in werkelijkheid is het nooit een wedstrijd geweest. NSC overklaste de Veenders op alle fronten en de 0-5 is maar een magere afspiegeling van de middag.

NSC nam na 20 minuten de voorsprong toen Cornelisz een mooi steekpass van Jabir over de keeper lobte. NSC kon naar hartenlust combineren en Veensche boys kon vaak alleen maar toekijken en een overtreding maken om de aanval eruit te halen. De 0-2 was weer van grote schoonheid toen Grovenstein over links de bal prima voor het doel legde en weer was het Cornelisz die scoorde, nu met het hoofd. NSC verzuimde voor rust om de 0-3 te maken; de grensrechter vlagde onterecht af voor buitenspel.

Na de rust ging Veensche boys, waar veel spelers ontbraken vanwege blessures en vakantie, meer het fysiek erin gooien, omdat ze het niet meer belopen konden. Dat leidde tot de nodige frustraties en vervelende overtredingen, wat de scheidsrechter zelf in de hand heeft gewerkt omdat hij veel toeliet. Veensche boys probeerde NSC te ontregelen. Dat was van korte duur. Na vijf minuten kon Knikker over rechts opstomen en de bal in de verre hoek binnen schieten en de stand naar 0-3 tillen. NSC ging door met goed combinatievoetbal en scoorde weer uit een mooie aanval, nu was Wallet de scorende speler na een identieke goal als de 0-3 in de verre hoek. Met een 0-4 voorsprong was het gedaan in het Veen. De 0-5 van wederom Wallet was weer een aanval uit het boekje. Terlemez speelde zichzelf prachtig vrij en gaf vanaf de achterlijn prima voor. Wallet schoot hem in het dak van het doel. Na deze goal vond NSC het wel best en speelde de wedstrijd goed uit.

Foto’s Kees van den Heuvel / Tekst Wilbert Nusselder

Webshop
Webshop
Archief berichten