Volgende wedstrijd

Alle komende competitiewedstrijden zijn tot nader order afgelast

Indeling 2e Klasse G 20/21

ASV Dronten
AVW’66
Batavia’90
Be Quick Zutphen
Dinxperlo FC *
Horst FC
Lelystad’67
Lunteren
Merino’s De
Renswoude
Unicum
Valleivogels
Veensche Boys
VRC
* Kiest voor zondagvoetbal

Uitslagen 7 maart

Veensche B – Dinxperlo 2-0
Renswoude – FC Horst 2-1
Lunteren – VRC 3-0
Merinos – Unicum 2-2
Batavia – Be Quick 8-3
Dronten – Lelystad 7-0
Valleivogels – AVW 3-1

Activiteiten kalender
Topscoorderslijst

1 Nico van den Brom 14
2 Tom van Donselaar 9
3 Rody Buitenhuis 8
4 Julian Buitenhuis 7
5 Menno van der Woude 2
5 John Riezenbos 2
5 Mohammed Nouri 2
6 Alwin van Domselaar 1
6 Rody van de Beek 1
6 Herbert van den Ham 1
6 Bas van de Grootevheen 1
6 Jaimy Mol 1
6 Barry de Winter 1

 

Veensche Boys 2 strijdend ten onder

veensche boys 2 csv apeldoorn 21-11 hols 2 bisIn de bekercompetitie moeten ze bij CSV Apeldoorn raar hebben opgekeken. Ondanks het verlies van het tweede team van Veensche Boys (2-0) werd op het befaamde roodgele balkon van de club uit Apeldoorn een groot feest gevierd. De ploeg van Eddy Hof was namelijk staande de wedstrijd periodekampioen geworden doordat VVOP een inhaalkwartier tegen Hierden met 2-0 won. Daarom verscheen toch nog een grote grijns op het gezicht van de verliezend trainer Eddy Hof. CSV Apeldoorn maakte duidelijk veel voetballend vermogen en snelheid in de ploeg te hebben. Aanvankelijk had Veensche Boys hier grote moeite mee, maar al snel hadden de Blauwe Helden, met Bas van de Grootevheen in hun midden, de wedstrijd onder controle. Dat leidde zelfs tot een aantal venijnige speldenprikken. Niettemin kwam Apeldoorn op voorsprong door een kaarsrecht afstandsschot. In de tweede helft kantelde de wedstrijd in het voordeel van Veensche Boys. veensche boys 2 csv apeldoorn weert bisDe Veenders maakten zelfs de 1-1, maar de goal werd afgekeurd wegens buitenspel van Kilian van Kasteel (na een verwoestend schot van Friso Doornhof). Ondertussen wist doelman Jasper van Leeuwen aan de andere kant zijn goal leeg te houden. De spitsen van CSV Apeldoorn hadden het over Casillas, en dan met name het moment in de WK-finale van 2010 met zijn grote teen. Evenwel wist hij een crossbal aan het einde van de tweede helft niet te houden. Apeldoorn bekert door. Trainer Eddy Hof: Ik denk dat we wel goed tegengas hebben gegeven. We gaven die eerste goal een beetje lullig weg. De bal werd niet afgeblokt en dat had wel moeten gebeuren. We stonden even niet goed in de organisatie. CSV had het betere van het spel, maar wij waren doortastender in de aanval.

veensche boys 2 csv apeldoorn 21-11 tiel hof bisHet eerste half uur van de tweede helft was voor Veensche Boys

Eddy Hof: Toen was het omgedraaid. Ik denk dat we pech hadden met de 1-1. Dat was gewoon een goal. Het was geen buitenspel. De grensrechter zei ook dat het op het randje was. Als het echt 1-1 was geworden moet ik het nog maar eens zien. Apeldoorn voetbalt gemakkelijk, ze vinden elkaar beter, maar soms hadden ze het ook heel moeilijk. Het is geen doortastende ploeg. Wij hebben er voldoende tegenover gezet met ons spel. Uiteindelijk verliezen we, maar we gaan hier met opgeheven hoofd weg.

veensche boys 2 csv apeldoorn 21-11 tielHad je er nog fiducie in om periodekampioen te worden?

Eddy Hof: Ik heb begrepen dat Hierden een foutje heeft gemaakt. VVOP maakte de 2-0. Ze zitten bovendien in een goede flow. Ik denk dat het zeer terecht was dat wij de eerste periode pakken. Wij hebben prima gevoetbald in de eerste acht wedstrijden. Je hebt in het seizoen altijd wel een moment dat het wat minder is, maar we komen zeker terug.

Stel dat je naar de hoofdklasse promoveert?

veensche boys 2 csv apeldoorn 21-11 holsEddy Hof: Dat is uniek en dat wordt zwaar. Iedere keer moeten we onze doelstellingen bijstellen. We zijn ergens aan begonnen en kijken waar we uitkomen. Dat we nu een periode pakken, dat voorspel je van tevoren niet. We krijgen nu wat meer tegengas en daar moeten we ons tegen wapenen. We moeten groeien maar we zitten een klein beetje in een dip. Daar komen we wel weer uit.

Interview en foto’s Kees van den Heuvel

veensche boys 2 csv apeldoorn 21-11 wesley 1 bisveensche boys 2 csv apeldoorn 21-11 friso 2 veensche boys 2 csv apeldoorn 21-11 rebel bis veensche boys 2 csv apeldoorn 21-11 kas bis veensche boys 2 csv apeldoorn 21-11 friso bis veensche boys 2 csv apeldoorn 21-11 bas 2 bis veensche boys 2 csv apeldoorn 21-11 bas bis

Archief berichten