Volgende wedstrijd

26 sept: OVC – Veensche Boys  (15.00 uur)

Stand 2e Klasse G 20/21

Horst FC 3
VRC 3
Valleivogels 3
Unicum 3
Veensche Boys 3
Lunteren 3
Lelystad’67 1
Batavia’90 1
ASV Dronten 0
AVW’66 0
OWIOS 0
Renswoude 0
VSCO’61 0
OVC 0

Uitslagen 19 september 2020

Veensche B-ASV Dronten 1-0
VRC – OVC 4-0
FC Horst – VSCO 4-0
Lunteren – AVW 2-1
OWIOS – Unicum 1-2
Valleivogels – Renswoude 3-1
Lelystad-Batavia 1-1

Activiteiten kalender

25 september 2020
Klaverjassen 20.00 uur

14 oktober 2020
DropTalents talentendagen

23 oktober 2020
Ajax Clinic

Topscoorderslijst

1. Tom Cozijnsen 1

 

Veensche Boys 2 vergeet zichzelf te belonen

Veensche Boys 2 heeft weliswaar ook haar tweede competitiewedstrijd verloren (Excelsion Rijssen 2-3), maar er werd wel op het scherpst van de snede gespeeld. Chiel Wery frommelde de bal halverwege de tweede helft erin en Luuk Kreijne kopte in de slotfase raak na een hoekschop van Jiri van Kasteel. In werkelijk de laatste seconden van de wedstrijd maakten de gasten de 2-3 eindstand. Trainer Sina Baghbani kan tevreden zijn, ondanks het verlies. ‘In de eerste helft hebben we weinig kunnen meevoetballen. We hielden de pot dicht, speelden compact en keken de kat een beetje uit de boom. Op zich is het een goede tegenstander: snel het spel verleggen en ruimte vanuit het midden zoeken. Wij waren in het midden dicht en dus kwamen ze vanaf de zijkanten. In mijn ogen is de tegenstander niet echt gevaarlijk geweest. We hadden beiden wat kansjes.

In de tweede helft heb ik zat kansen gezien voor Veensche Boys

Sina Baghbani: Ja, het regende kansen. Jelmer kreeg een grote kans en John had ‘m erin kunnen leggen. We kwamen op 2-2 en dan geef je het heel lelijk weg. Ik denk dat ze nog allemaal met hun hoofd bij het doelpunt zaten. Dat is ook niet gek als je tegen Excelsior speelt. Dan mag dat wel gevierd worden, maar na de wedstrijd. Ik denk dat we onszelf niet hebben geloond.

Ik heb strijd gezien

Sina Baghbani: Ik ben zeker blij met de selectie die ik heb. Ik ben blij met het werk dat wordt geleverd tijdens de wedstrijd. Ik heb ook tegen de jongens gezegd dat ze trots mogen wezen dat ze voor een hoofdklasse mogen uitkomen en dat ze zelfverzekerd met de borst vooruit mogen lopen. Dan zie je dat je het elke ploeg moeilijk kunt maken. Dan ga je bloeien en krijg je energie. Net als tegen Hardenberg waar we ook in de slotfase hebben verloren. Tegen de moeilijkste ploegen werken we echt keihard en willen we laten zien waar we voor staan.

Interview en foto’s Kees van den Heuvel    

Archief berichten