Volgende wedstrijd

21 augustus : SDC Putten – Veensche Boys (oefen)

Stand 2e Klasse

FC Almere
BFC Bussum
Benschop
FC De Bilt
Delta Sport
IJFC
JSV Nieuwegein
SV Loosdrecht
SV Lopik
De Meern
Odysseus’91
TOV Baarn
Veensche Boys
Waterwijk

Uitslagen 22 september

Veensche Boys – TOV
IJFC – Lopik
Loosdrecht – BFC
Almere – De Meern
JSV Nieuwegein – Waterwijk
Delta Sports’95 – Benschop
Odysseus – De Bilt

Activiteiten kalender

24 augustus 2018
Klaverjassen 20 u

25 augustus 2018
Openingsfeest 10.00u

31 augustus 2018
Bingo 19.30 uur

7 september 2018
Klaverjassen 20.00u

14 september 2018
Bingo 19.30 uur

21 september 2018
Noppen/naaldhakken feest

Topscoorderslijst

 

 

 

***  Nieuwbouw wordt 25 augustus geopend *** Edwin van der Sar en Andy van der Meijde aanwezig bij opening ***

Veensche Boys 2 wint eenvoudig van Hoevelaken 2 in ijzige kou

Eerst maar eens een lans breken voor alle trainers en coaches, wisselspelers, vlaggenisten, terreinknechten, fotografen, verslaggevers en stukkies-schrijvers, die zaterdag 17 maart de ijzige kou trotseerden, moesten trotseren (!) en menigeen vroeg zich af waarom de KNVB in al haar wijsheid het gehele programma niet had afgelast. En je moet wel héél veel van je cluppie of je team of je voetballende kind houden om “gewoon te gaan kijken”. Maar goed, die waren er ook, en met een beetje humor langs de lijn was het nog nét te doen. Lachen warmt op!!

Opwarmen, dat deden de Blauwe Helden van Veensche Boys een keer of 3 in de eerste helft, met fraaie goals van Tom van Donselaar (2 x) en Mitchell van Moorselaar. In de tweede helft hoopten we langs de lijn dat Hoevelaken nog een vuurtje op zou stoken, al was het maar om warm te worden, maar er gebeurde de tweede helft zo goed als helemaal niets, en dat was uiteindelijk hartstikke jammer want juist Hoevelaken en Veensche Boys maken er normaliter heel pittige wedstrijden van, zowel in de jeugd als in de senioren elftallen en ongeacht de stand op de ranglijst. Een paar jaar geleden won Hoevelaken 2 na een titanengevecht met 2-1 van Veensche Boys 2 en vierden de rood-witten het als een kampioenschap terwijl Veensche Boys na die wedstrijd nog “gewoon” op kop bleef. Maar het werd zaterdag geen voetbalgevecht.

Coach Roger Lantinga van Veensche Boys vond de 0-3 overwinning terecht en maakte er verder niet veel woorden aan vuil. Ben Boekhout van Hoevelaken 2 evenmin. Het krachtsverschil was te groot en de ijzige kou en snijdende ooster 6 waren vandaag de grootste tegenstander.

Veensche Boys blijft fier aan kop met een verschil van 10 punten op runner up Dronten en 1 wedstrijd meer gespeeld.

Zaterdag 24 maart komt WHC op bezoek, het staat 11e en heeft 30 punten minder dan Veensche Boys. Runner-up Dronten ontvangt op 24 maart onze buren uit Hoevelaken. Daar is het verschil bij het beginsignaal slechts 8 puntjes.

Hopelijk is het weer gewoon lente volgende week zaterdag!

Sibert van Leeuwen

Foto’s Kees van den Heuvel

Sponsoren
Webshop
Webshop
Archief berichten