Volgende wedstrijd

Vanwege het coronavirus worden voorlopig geen wedstrijden gespeeld

Stand 2e Klasse G 20/21

1 Unicum 9
2 ASV Dronten 9
3 Valleivogels 9
4 Batavia’90 8
5 VRC 7
6 Horst FC 6
7 Veensche Boys 5
8 Lelystad’67 5
9 Renswoude 4
10 AVW’66 4
11 Lunteren 3
12 OVC 3
13 VSCO’61 1
14 OWIOS 0

Uitslagen 10 oktober 2020

Renswoude – Veensche B 0-0
VSCO – OVC 1-2
Valleivogels – Lunteren 5-1
Unicum – Lelystad 4-0
Batavia – VRC 3-3
asv Dronten – Horst 3-1
AVW – OWIOS 3-2

Activiteiten kalender

Vanwege het coronavirus zijn er geen activiteiten

Topscoorderslijst

1. Tom Cozijnsen 1
1. Nico van den Brom 1
1. Rody Buitenhuis 1

 

Veensche Boys 3 kan bijna op de platte kar

veensche boys 3 sparta 2-4 deuveren bisBijna kan Veensche Boys 3 het kampioenschap in de vierde klasse op haar naam schrijven. Afgelopen zaterdag wist het ook drie punten bij te schrijven tegen het altijd lastige Sparta Nijkerk 8. Ondanks dat de ploeg geen moment in echte problemen is gekomen, werd er met het kleinst mogelijke verschil gewonnen. Hierdoor kan het team over twee weken, op zaterdag 16 april (zet het in de agenda), het kampioenschap binnen halen.  Veensche Boys 3 begon met een grote selectie aan de wedstrijd. Alleen sterkhouders Nick de Boer (tweede elftal) en Geert van Dusschoten (werk) konden niet aantreden en vanwege de grote selectie speelde Sam Schouten met het zesde elftal mee. Dit resulteerde alsnog in vijf fitte wissels aan de kant van Veensche Boys.

veensche boys 3 sparta 2-4 aIn de beginfase was het even aftasten aan de kant van Veensche Boys 3. Wellicht kwam het door de beroerde staat van het hoofdveld of de wisselingen in de basisopstelling, maar het eerste kwartier was het Sparta dat aandrong. Dit resulteerde in een goede kans voor de Nijkerkers. Gelukkig voor Veensche Boys werd deze kans niet verzilverd. Hierna leek Veensche Boys 3 weer bij de les te zijn en nam het initiatief over. Dit resulteert in een aantal mogelijkheden, maar de Spartaanse doelman bleek meerdere keren een sta in de weg te zijn op enkele inzetten van Menno van der Woude. Na ongeveer een half uur spelen moet hij echter toch capituleren. Een mooie crossbal van Erik Geurtsen belandt aan de rechterkant in de voeten van Erwin Schreudering. De rechtshalf geeft goed voor en het is Menno van der Woude die mag afronden: 1-0.

veensche boys 3 sparta 2-4 kroon bisIn de tweede helft valt er niet heel veel te genieten op het hoofdveld. Sparta wil wel maar het ontbreekt hen aan echte stootkracht om door te breken en de verdediging van Veensche Boys komt niet in grote problemen. Van sprankelend voetbal is aan Veensche Boys 3 zijde ook geen sprake meer. Dat is ook de verdienste van Sparta dat compact speelt. Toch weet de koploper nog enkele kansen te creëren, maar ook nu blijkt de keeper van Sparta geen zin om nog eens te gaan vissen en met enkele fraaie weet hij de schade te beperken voor de Spartanen. Uitslag 1-0.

veensche boys 3 sparta 2-4 beek bisMet dit resultaat staat volstaat over twee weken een driepunter voor het kampioenschap van Veensche Boys 3. Op 16 april mag het aantreden tegen SDVB. Opvallend genoeg is SDVB het team dat Veensche Boys 3 eerder in het seizoen de eerste verliespunten toebracht. In Barneveld werd het 0-0, dus het team zal nog flink aan de bak moeten wil het ook daadwerkelijk de schaal omhoog kunnen houden die middag!

Foto’s Kees van den Heuvel en Aalt Guliker

Veensche boys 3 Sparta 16 Veensche boys 3 Sparta 15 Veensche boys 3 Sparta 17 Veensche boys 3 Sparta 14 Veensche boys 3 Sparta 13 Veensche boys 3 Sparta 12 Veensche boys 3 Sparta 11

 

Archief berichten