Volgende wedstrijd

16 februari: Veensche Boys – De Meern (14.30 uur)

Stand 2e Klasse B

1 FC De Bilt 38
Veensche Boys 28
3 Delta Sports 26
4 Waterwijk 23
5 BFC Bussum 22
6 De Meern 21
7 Benschop 19
8 Loosdrecht 19
9 Lopik 19
10 IJFC 19
11 JSV Nieuwegein 18
12 TOV Baarn 17
13 FC Almere 16*
14 Odysseus’91 10
* Punt in mindering

Uitslagen 9 februari

De Bilt – Odysseus 5-0
Lopik – IJFC 1-0
Benschop – Delta Sport 1-2
De Meern – FC Almere 1-0
Waterwijk – JSV 1-1
TOV – Veensche Boys 3-1
BFC – Loosdrecht 4-1

Activiteiten kalender

15 februari 2019
Klaverjassen 20u

22 februari 2019
Bingo 19.30 uur

1 maart 2019
Klaverjassen 20u

 

Topscoorderslijst

1 Nico van den Brom 8
2 Danny Brouwer 6
3 Kevin Hols 3
4 Kilian van Kasteel 2
4 Stefan Fredriksen 2
4 Tom van Donselaar 2
4 Edwin van der Molen 2
5 Ivo te Velthuis 1
5 Bas van de Grootevheen 1
5 Menno van der Woude 1
5 Niels Buijtenhuis 1
5 Eigen doelpunt 1

***  Binnenkort foto-actie met Boni-supermarkt *** 

Veensche Boys 3 overwint stormbaan

Veensche Boys 3 heeft afgelopen weekend ondanks het ontbreken van een wedstrijd niet stilgezeten. Met een belangrijke wedstrijd in aantocht is er hard gewerkt aan spierkracht, conditie en het teamgevoel. Onder de bezielende leiding van Martijn Demmer en zijn assistent Erik Geurtsen werd het gehele team op professionele wijze over meer dan 20 hindernissen geleid over een parcours van zo’n 5 kilometer. Nadat iedereen heelhuids de finish had bereikt was het tijd voor de nodige versnaperingen en een langgerekte 3e helft in Amersfoort.

Met nog 6 wedstrijden te gaan dit seizoen bevind Veensche Boys 3 zich net boven de gevarenzone en er moeten nog wel een paar punten gepakt worden om daar te blijven staan. Aanstaande zaterdag staat er bijvoorbeeld al een belangrijke pot tegen de hekkensluiter op het programma. Reden te meer voor Martijn Demmer om zijn team eens stevig onder handen te nemen. Met een tot in de puntjes geregeld programma in de hand meldde zich nagenoeg het gehele elftal zich al om 09:00(!) uur in de kantine. Al snel werd opgemerkt dat er direct sprake was van de beste opkomst dit seizoen. Wellicht dat het oproepen van de nodige Veensche Boys 3/4/5/6 coryfeeën vanuit het roemruchte verleden van dit vriendenteam daar ook debet aan was. Zo waagden ook mannen als Dick Bakker Jr., Allard Teunissen, Barry Zuiddam, Jauke van de Beek en Sicco Schouten zich aan de geplande uitdagingen.
Na een korte rit richting het zonnige Hoenderloo stond er allereerst een pittige warming-up op de planning en fraaie oefeningen als de “around-the-world” en de “buddy-zaag” zullen ongetwijfeld op worden genomen in menig warming-up.
Nadat de door Jan van Deuveren in elkaar gemixte beat ten einde was gekomen begon de hele club aan het echte werk. Wat volgde was een ware uitputtingsslag waar menigeen nog dagen van na heeft kunnen genieten. Desalniettemin slaagde ervaringsdeskundige Demmer en Geurtsen er toch in om de gehele groep 2 uur later volgens schema aan de knakworsten te krijgen.

Na de terugrit, een paar lekkere potjes bier van Bert Veer en een gezonde fietstocht naar Amersfoort volgde daar het fysiek minder zware gedeelte. Ook het brein werd nog even aan het werk gezet middels een heuze “biergeschiedenisroute” door hartje Amersfoort. Uiteindelijk bleken Erik Geurtsen en Ronald Dokter als beste jongetjes uit de klas te komen door in een spannende finale de daaropvolgende bierquiz te winnen.
Een winnaar aanwijzen in de bierproeverij en het laatste onderdeel “vrij drinken” bleek vervolgens onmogelijk vanwege de kwaliteit van het team in de breedte aangaande deze disciplines, maar gelukkig hebben we de foto’s nog!

Webshop
Webshop
Archief berichten