Volgende wedstrijd

26 sept: OVC – Veensche Boys  (15.00 uur)

Stand 2e Klasse G 20/21

Horst FC 3
VRC 3
Valleivogels 3
Unicum 3
Veensche Boys 3
Lunteren 3
Lelystad’67 1
Batavia’90 1
ASV Dronten 0
AVW’66 0
OWIOS 0
Renswoude 0
VSCO’61 0
OVC 0

Uitslagen 19 september 2020

Veensche B-ASV Dronten 1-0
VRC – OVC 4-0
FC Horst – VSCO 4-0
Lunteren – AVW 2-1
OWIOS – Unicum 1-2
Valleivogels – Renswoude 3-1
Lelystad-Batavia 1-1

Activiteiten kalender

25 september 2020
Klaverjassen 20.00 uur

14 oktober 2020
DropTalents talentendagen

23 oktober 2020
Ajax Clinic

Topscoorderslijst

1. Tom Cozijnsen 1

 

Veensche Boys 3 overwint stormbaan

Veensche Boys 3 heeft afgelopen weekend ondanks het ontbreken van een wedstrijd niet stilgezeten. Met een belangrijke wedstrijd in aantocht is er hard gewerkt aan spierkracht, conditie en het teamgevoel. Onder de bezielende leiding van Martijn Demmer en zijn assistent Erik Geurtsen werd het gehele team op professionele wijze over meer dan 20 hindernissen geleid over een parcours van zo’n 5 kilometer. Nadat iedereen heelhuids de finish had bereikt was het tijd voor de nodige versnaperingen en een langgerekte 3e helft in Amersfoort.

Met nog 6 wedstrijden te gaan dit seizoen bevind Veensche Boys 3 zich net boven de gevarenzone en er moeten nog wel een paar punten gepakt worden om daar te blijven staan. Aanstaande zaterdag staat er bijvoorbeeld al een belangrijke pot tegen de hekkensluiter op het programma. Reden te meer voor Martijn Demmer om zijn team eens stevig onder handen te nemen. Met een tot in de puntjes geregeld programma in de hand meldde zich nagenoeg het gehele elftal zich al om 09:00(!) uur in de kantine. Al snel werd opgemerkt dat er direct sprake was van de beste opkomst dit seizoen. Wellicht dat het oproepen van de nodige Veensche Boys 3/4/5/6 coryfeeën vanuit het roemruchte verleden van dit vriendenteam daar ook debet aan was. Zo waagden ook mannen als Dick Bakker Jr., Allard Teunissen, Barry Zuiddam, Jauke van de Beek en Sicco Schouten zich aan de geplande uitdagingen.
Na een korte rit richting het zonnige Hoenderloo stond er allereerst een pittige warming-up op de planning en fraaie oefeningen als de “around-the-world” en de “buddy-zaag” zullen ongetwijfeld op worden genomen in menig warming-up.
Nadat de door Jan van Deuveren in elkaar gemixte beat ten einde was gekomen begon de hele club aan het echte werk. Wat volgde was een ware uitputtingsslag waar menigeen nog dagen van na heeft kunnen genieten. Desalniettemin slaagde ervaringsdeskundige Demmer en Geurtsen er toch in om de gehele groep 2 uur later volgens schema aan de knakworsten te krijgen.

Na de terugrit, een paar lekkere potjes bier van Bert Veer en een gezonde fietstocht naar Amersfoort volgde daar het fysiek minder zware gedeelte. Ook het brein werd nog even aan het werk gezet middels een heuze “biergeschiedenisroute” door hartje Amersfoort. Uiteindelijk bleken Erik Geurtsen en Ronald Dokter als beste jongetjes uit de klas te komen door in een spannende finale de daaropvolgende bierquiz te winnen.
Een winnaar aanwijzen in de bierproeverij en het laatste onderdeel “vrij drinken” bleek vervolgens onmogelijk vanwege de kwaliteit van het team in de breedte aangaande deze disciplines, maar gelukkig hebben we de foto’s nog!

Archief berichten