Volgende wedstrijd

29 september : De Meern – Veensche Boys  (14.30 u)

Stand 2e Klasse

1 Delta Sport 3
2 Veensche Boys 3
3 BFC Bussum 3
4 FC De Bilt 3
5 De Meern 3
6 Waterwijk 3
7 IJFC 0
8 SV Lopik 0
9 JSV Nieuwegein 0
10 FC Almere 0
11 SV Loosdrecht 0
12 Odysseus’91 0
13 TOV Baarn 0
14 Benschop 0

Uitslagen 22 september

Veensche Boys – TOV 3-0
IJFC – Lopik afg.
Loosdrecht – BFC 0-2
Almere – De Meern 2-3
JSV Nieuwegein – Waterwijk 0-1
Delta Sports’95 – Benschop 5-0
Odysseus – De Bilt 0-2

Activiteiten kalender

28 september 2018
Bingo 19.30 uur

5 oktober 2018
Klaverjassen 20 u

12 oktober 2018
Bingo 19.30 uur

Topscoorderslijst
  1. Danny Brouwer 2
  2. Stefan Fredriksen 1

 

 

***  Nieuwbouw is 25 augustus geopend *** Kaboutertraining vanaf 1 september *** gezocht begeleider Pupil van de Wedstrijd

Veensche Boys door het oog van de naald

Veensche Boys is zaterdag tegen Lelystad door het oog van de naald gekropen. Lange tijd leek het erop dat de tegenstander punten zou afsnoepen van de koploper in de Tweede Klasse G, maar Veensche Boys wist met nog een kwartier op de klok een zwaarbevochten 2-1 zege uit het vuur te slepen.

Gemakkelijk was het zeker niet tegen de misplaatste nummer 10 van de competitie. Lelystad speelde Veensche Boys bij tijd en wijle van de mat, maar net als in andere duellen in deze klasse, haalden de polderbewoners te weinig rendement uit haar spel. Veensche Boys begon goed, maar na tien minuten nam Lelystad het heft in handen en voetbalde Veensche Boys steeds meer inspiratieloos. Gelukkig voor de Veenders viel twee minuten voor het beëindigen van de eerste helft alsnog de goal in het voordeel van de thuisploeg. Danny Brouwer, net teruggekeerd van een blessure, kreeg de bal op zijn pantoffel en scoorde met een volley misschien wel de mooiste goal van het seizoen. De vreugde was echter van korte duur. Een paar seconden voor de thee brak Martijn Bos door de linies (de gevierde Danny Brouwer passte verkeerd) en met een leep intikkertje werd de 1-1 op het scorebord gezet. Na rust was lange tijd weinig eer te behalen voor Veensche Boys. Het was wachten op een tegenstoot van het technisch begaafde Lelystad, maar eerlijk gezegd hebben die hun overwicht ook niet echt in kansen weten om te zetten. Nieuw elan kwam in het spel door het inbrengen van Michael Dingsdag en Menno van der Woude. Een kwartier voor rust werd de bal naar de zijkant gebokst door doelman Leibbrand van Lelystad en de bal komt in de voeten van Danny Brouwer. Die zag Yannick Bouw vrij staan bij de tweede paal en die knikte de bal binnen. Veensche Boys kreeg het daarna nog heel zwaar, maar de zege was een feit. Volgende week is de klapper tegen de nummer 2 Scherpenzeel.

Tekst en foto’s Kees van den Heuvel

Sponsoren
Webshop
Webshop
Archief berichten