Volgende wedstrijd

Er zijn geen actuele wedstrijden

Stand 2e Klasse

FC Almere
BFC Bussum
Benschop
FC De Bilt
Delta Sport
IJFC
JSV Nieuwegein
SV Loosdrecht
SV Lopik
De Meern
Odysseus’91
TOV Baarn
Veensche Boys
Waterwijk

Uitslagen 26 mei

Veensche B – Valleivogels 1-4
OWIOS – BlauwGeel 2-1
Lunteren – FC Horst 1-0
Lelystad – VVOP 1-2
Scherpenzeel – VSCO 1-1
AGOVV – Renswoude 1-1
ESA – AVW 0-3

Activiteiten kalender

27 juli 2018
Klaverjassen 20 u

25 augustus 2018
Openingsfeest

21 september 2018
Noppen/naaldhakken feest

17 augustus 2018
Bingo 19.30 uur

 

Topscoorderslijst

1 Yannick Bouw 31
2. Danny Brouwer 9
3. Herbert van den Ham 3
3. Stefan Fredriksen 3
3. Menno van der Woude 3
4. Harry Hamstra 2
4. Bas van de Grootevheen 2
4. Kevin Hols 2
4. Edwin van der Molen 2
5. Ivo te Velthuis 1
5. Gerard Kroonenberg 1
5. Brian Duijst 1
5. Alwin van Domselaar 1

 

 

***  Nieuwbouw wordt 25 augustus geopend ***

Veensche Boys JO17-1 houdt goede moed

Zaterdag moesten we tegen Fortissimo JO17-1 spelen. Dit is de nummer 2 van de competitie. Net als vorige week weet je dat wij het moeilijk gaan krijgen, maar kansloos natuurlijk niet. In de thuiswedstrijd hebben we het hun ook lastig kunnen maken en verloren we nipt met 2-3. Deze week hadden we Oscar en Rob weer tot onze beschikking en hadden 12 man van onszelf. Gelukkig wilde Rowin Walet van de C1 met ons mee zodat we toch 2 wissels hadden op de bank.

 

Dit bleek ook nodig want Jan ging er al na 5 minuten geblesseerd van het veld. Wat ons thuis wel lukte om mee te voetballen lukte het zaterdag niet echt. Fortissimo was voetballend een stuk beter maar grote kansen leverde het hun niet op. Wel kregen ze een penalty na een handsbal van ons. Gelukkig hebben we onze eigen Tim Krul op de goal staan en zodoende pakte hij ook deze penalty. Zo bleven we dus wel hoop houden op een goed resultaat.

We haalden de rust met een gelijke tussenstand van 0-0. Toch weer netjes van de boys, voetballend net niet goed genoeg maar een enorme werklust. Je probeert dan de jongens op te peppen voor nog zo’n helft en dat er dan misschien wel kansen komen als we de nul kunnen houden. Want Fortissimo moet winnen om in de titelstrijd mee te blijven doen. Helaas net als vorige week viel het doelpunt in de tweede helft al binnen 5 minuten. We bleven tot aan de 65 minuut compact spelen, Fortissimo kreeg niet veel kansen en was dus ook niet gerust op de punten.

We probeerden vanaf de 65 minuut meer druk naar voren te leggen, helaas leverde dat niet op wat we voor ogen hielden en wist Fortissimo wel te scoren. Net voor het einde van de wedstrijd maakten zij ook nog de 3-0. Volgende week mogen we tegen de nummer 3 spelen, ook dit wordt weer lastig. Uit hebben we dik verloren, dat willen we volgende week in ieder geval voorkomen.

Na de wedstrijd van volgende week komt er een periode aan waar we toch weer punten moeten gaan pakken, dan krijgen we onze concurrenten in de strijd voor handhaving in de eerste klasse, wat uiteraard ook ons doel is. Wij hopen dan wel dat onze ziekenboeg leeg is, maar of dat gaat lukken weten we natuurlijk niet.

Rene Doornbos

Sponsoren
Webshop
Webshop
Archief berichten