Volgende wedstrijd

Alle komende competitiewedstrijden zijn tot nader order afgelast

Indeling 2e Klasse G 20/21

ASV Dronten
AVW’66
Batavia’90
Horst FC
Lelystad’67
Lunteren
OVC
OWIOS
Renswoude
Unicum
Valleivogels
Veensche Boys
VRC

Uitslagen 7 maart

Veensche B – Dinxperlo 2-0
Renswoude – FC Horst 2-1
Lunteren – VRC 3-0
Merinos – Unicum 2-2
Batavia – Be Quick 8-3
Dronten – Lelystad 7-0
Valleivogels – AVW 3-1

Activiteiten kalender

20 en 21 juli 2020
DropTalents talentendagen

Topscoorderslijst

1 Nico van den Brom 14
2 Tom van Donselaar 9
3 Rody Buitenhuis 8
4 Julian Buitenhuis 7
5 Menno van der Woude 2
5 John Riezenbos 2
5 Mohammed Nouri 2
6 Alwin van Domselaar 1
6 Rody van de Beek 1
6 Herbert van den Ham 1
6 Bas van de Grootevheen 1
6 Jaimy Mol 1
6 Barry de Winter 1

 

Veensche Boys Jo17-1 levert strijdlust

Wat we vorige week niet konden opbrengen tegen Be Quick (4-0 verlies) konden we vandaag wel tegen Bennekom. Strijdlust leveren om niet te degraderen. Vanaf minuut 1 was er strijd en kregen we de eerste kans, helaas ging de bal voorlangs de goal van Bennekom. Bennekom was voetballend wel wat beter maar echte uitgespeelde kansen kregen ze niet. Wij waren een paar keer dicht bij een doelpoging, Tom raakte nog een keer de lat van de tegenstander en Oscar pareerde nog een keer een schot van Bennekom. Was een spannende eerste helft die we met 0-0 afsloten.

De tweede helft bleef spannend en je voelde dat er een doelpunt aan zat te komen. Helaas viel die aan Bennekoms zijde. Wij wilden de bal uitverdedigen en de bal viel ongelukkig tegen de rug van de scheidsrechter aan en viel voor de spits van Bennekom. Deze maakte het goed af. Wat een domper, vooral voor de jongens in het veld. De jongens rechtte de rug nog 1 maal en kwamen ook over deze teleurstelling heen. Marijn van Lunteren kreeg de bal op de punt van de 16 meter en kegelde de bal in het doel. Dit was uiteindelijk ook de eindstand, een verdiend gelijkspel.

Helaas heeft Be-Quick zijn wedstrijd gewonnen en is over ons heen gegaan in de stand en staan we momenteel op een degradatieplaats. Wij hebben al het vertrouwen er in dat we de aankomende weken nog punten gaan pakken om ons toch te handhaven in de 1e klasse.

Archief berichten