Volgende wedstrijd

Er zijn geen wedstrijden

Indeling 2e Klasse G 20/21

ASV Dronten
AVW’66
Batavia’90
Horst FC
Lelystad’67
Lunteren
OVC
OWIOS
Renswoude
Unicum
Valleivogels
Veensche Boys
VRC
VSCO’61

Uitslagen 7 maart

Veensche B – Dinxperlo 2-0
Renswoude – FC Horst 2-1
Lunteren – VRC 3-0
Merinos – Unicum 2-2
Batavia – Be Quick 8-3
Dronten – Lelystad 7-0
Valleivogels – AVW 3-1

Activiteiten kalender

20 en 21 juli 2020
DropTalents talentendagen

Topscoorderslijst

1 Nico van den Brom 14
2 Tom van Donselaar 9
3 Rody Buitenhuis 8
4 Julian Buitenhuis 7
5 Menno van der Woude 2
5 John Riezenbos 2
5 Mohammed Nouri 2
6 Alwin van Domselaar 1
6 Rody van de Beek 1
6 Herbert van den Ham 1
6 Bas van de Grootevheen 1
6 Jaimy Mol 1
6 Barry de Winter 1

 

Veensche Boys maat te groot voor Marum

Veensche Boys heeft vrijdagavond een oefenwedstrijd tegen voetbalvereniging Marum met 6-1 gewonnen. Veensche Boys is op oefenkamp in Roden (vlakbij Groningen) en ontmoette daar de mede zaterdagtweedeklasser. Hieronder het verslag van Gerry Grave: Marum begon nog wel aardig, maar moest toezien hoe de gasten voetballend veel beter waren. Veensche Boys zou niet misstaan in de top van de eerste klasse in ‘Noord’ en liet bij vlagen zeer mooie combinaties zien. Erg leuke aanvallen, positiewisselingen, tempowisselingen, eens een lange bal en een mooi schaakspel en dus was Marum al gauw gezien. Eerst werkte Tom van Kammen de bal namens de Marumers in eigen doel en door twee goals van Nico van den Brom en Herbert van den Ham maakten de bezoekers voor rust vier goals. Tom Boezerooy deed namens de gastheren nog iets terug.

Na de thee veranderde er nauwelijks iets: al rap scoorden de gasten twee keer door Tom van Donselaar en wederom Nico van den Brom die al in de Top- en hoofdklasse speelde. Veensche Boys is een zeer goede ploeg met ervaren mensen en jonge talenten. Conditioneel ziet het er goed uit en de ploeg gaat nog meedoen voor een nacompetitieticket voor een plek in de eerste klasse. “Ach, ze mochten veel doen.  Als je veel ruimtes geeft en de goals te gemakkelijk weggeeft dan krijg je dit. Te veel spelers waren met het Leekster Voetbalgala bezig. Te weinig energie”, zei Marum-trainer Jan Mulder.

Marum-Veensche Boys 1-6

Scoreverloop: 23. Van den Brom 0-1, 28. Van den Ham 0-2, 35. Boezerooy 1-2, 38. Van den Brom 1-3, 43. Van den Brom 1-4, 52. Tom van Donselaar 1-5, 58. Van den Brom 1-6.

Toeschouwers: 40.

Archief berichten