Volgende wedstrijd

Geen wedstrijden A-selectie

Stand 2e Klasse G

Asv Dronten
AVW’66
Batavia’90
Be Quick Zutphen
Dinxperlo FC
Horst FC
Lelystad’67
Lunteren
De Merino’s
Renswoude
Unicum
Valleivogels
Veensche Boys
VRC

Uitslagen

Er zijn geen actuele uitslagen

Activiteiten kalender

19 juli 2019
Klaverjassen 20u

2 augustus 2019
Klaverjassen 20u

9 augustus 2019
Bingo 19.30u

 

Topscoorderslijst
***  Kantine in de zomer geopend op zaterdag en vrijdag *** Bingo begint weer 9 augustus *** Om de twee weken klaverjassen in zomer *** Volg Zomerfit bij Fortius *** 

Veensche Boys onmachtig tegen De Meern

Veensche Boys zit in de hoek waar de klappen vallen. Opnieuw lijdt de ploeg van trainer Eddy Hof zwaar verlies. Ditmaal tegen FC De Meern dat in de tweede helft driemaal toesloeg. Met de 0-3 verliespartij zakt Veensche Boys naar een derde plek op de ranglijst.

Veensche Boys was niet bij machte om de druk te pareren die FC De Meern constant op de wedstrijd zette. Aanvankelijk speelde Veensche Boys vrij ingezakt, maar creeerde het ook nauwelijks kansen in de omschakeling. Alleen Tom van Donselaar was aan het begin van de tweede helft even gevaarlijk. De Meern zette evenwel de toon en duwde de Blauwe Helden in een defensieve rol. Dat De Meern nog niet in de eerste helft tot scoren kwam, kwam louter door gebrek aan scherpte bij de spits van FC De Meern. Deze goalgetter, Jesse Schuin, had de bal een paar keer voor het inschuiven, maar de bal bleek geen goede scherprechter. Pas na de derde grote kans in de tweede helft was het scheepsrecht en schoot de boomlange spits alsnog langs keeper Wessel Kroon. Dat was precies op het moment dat Veensche Boys wat meer aanvallender ging spelen en daardoor veel ruimte prijsgaf achterin. Nog geen twee minuten na de eerste goal van De Meern was het alweer raak. Tim Bijl schoot diagonaal raak. Het verzet was gebroken. In de slotminuten tenslotte mocht Tom Gentenaar een penalty benutten na vermeend hands. 

Verslag en foto’s Kees van den Heuvel     

 

Webshop
Webshop
Archief berichten