Volgende wedstrijd

Er zijn geen wedstrijden

Indeling 2e Klasse G 20/21

ASV Dronten
AVW’66
Batavia’90
Horst FC
Lelystad’67
Lunteren
OVC
OWIOS
Renswoude
Unicum
Valleivogels
Veensche Boys
VRC
VSCO’61

Uitslagen 19 september 2020

Er zijn nog geen actuele wedstrijden

Activiteiten kalender

14 oktober 2020
DropTalents talentendagen

Topscoorderslijst

1 Nico van den Brom 14
2 Tom van Donselaar 9
3 Rody Buitenhuis 8
4 Julian Buitenhuis 7
5 Menno van der Woude 2
5 John Riezenbos 2
5 Mohammed Nouri 2
6 Alwin van Domselaar 1
6 Rody van de Beek 1
6 Herbert van den Ham 1
6 Bas van de Grootevheen 1
6 Jaimy Mol 1
6 Barry de Winter 1

 

Aangepast trainingsschema senioren & jeugd

De jeugd heeft er inmiddels alweer een paar trainingen opzitten en het is goed om te zien dat de opkomsten goed zijn en dat er weer met veel plezier en vreugde getraind wordt. Vanaf dinsdag 19 mei zullen de meeste seniorenteams ook weer starten met 1x in de week trainen. Om dit allemaal te realiseren op 1 veld (Ekrisveld) hebben we wel een paar (kleine) aanpassingen moeten doen in het trainingsschema.
De JO19-1 zal van de donderdagavond naar de dinsdagavond gaan. Dit gaat in vanaf dinsdag 26 mei. Verder zijn er een aantal wijzigingen doorgevoerd in de veldverdeling. Teams die eerst gebruik konden maken van 1/2 veld zullen nu 1/4 veld kunnen gebruiken. Helaas is dit, door de renovatie van veld 1 en 3 en door de bezetting van de vele teams, de enige optie om iedereen te laten trainen. Teams zullen dus een beetje rekening met elkaar moeten houden, maar wij gaan ervan uit dat dit verder geen problemen zal opleveren. De wijzigingen zijn allemaal te zien in het trainingsschema hieronder.

De richtlijnen en regels rondom de trainingen, voor zowel senioren als jeugd, worden in het protocol hieronder toegelicht.

Protocol Trainingen
Trainingsschema

Archief berichten