Volgende wedstrijd

Vanwege het coronavirus worden voorlopig geen wedstrijden gespeeld

Stand 2e Klasse G 20/21

1 Unicum 9
2 ASV Dronten 9
3 Valleivogels 9
4 Batavia’90 8
5 VRC 7
6 Horst FC 6
7 Veensche Boys 5
8 Lelystad’67 5
9 Renswoude 4
10 AVW’66 4
11 Lunteren 3
12 OVC 3
13 VSCO’61 1
14 OWIOS 0

Uitslagen 10 oktober 2020

Renswoude – Veensche B 0-0
VSCO – OVC 1-2
Valleivogels – Lunteren 5-1
Unicum – Lelystad 4-0
Batavia – VRC 3-3
asv Dronten – Horst 3-1
AVW – OWIOS 3-2

Activiteiten kalender

14 oktober 2020
DropTalents talentendagen

23 oktober 2020
Ajax Clinic

Topscoorderslijst

1. Tom Cozijnsen 1
1. Nico van den Brom 1
1. Rody Buitenhuis 1

 

Veensche Boys veel te lief voor VRC

Veensche Boys heeft onnodig de eerste competitiewedstrijd verloren van VRC uit Veenendaal. Het werd 3-2 in het voordeel van de gastheer, maar Veensche Boys ging teveel met de fluwelen handschoen om en had haar overwicht meer moeten verzilveren in goals. De doelpunten namens de Blauwe Helden werden gemaakt door Julian Buitenhuis en Nico van den Brom.

Veensche Boys toonde zich veel te lief voor de tegenstander. Eerder had het personeelsbestand al een knauw te verwerken gekregen, omdat Jaimy Mol en Lucas Mercera, het blok achterin, waren uitgevallen met een blessure. Tot overmaat van ramp werd de eerste goal namens VRC al na drie minuten gemaakt. Veel te gemakkelijk tikte Ruben Rentenaar de bal erin na een voorzet van Mitch van den Berg. Veensche Boys herpakte zich na deze klap en domineerde vervolgens de wedstrijd, maar er mankeerde weer veel aan de eindpass.

Pas na rust leek VRC het onderspit te delven. Julian Buitenhuis bracht na een minuut met een afstandsschot Veensche Boys op voorsprong en daarna kwam het team op dreef en leek VRC rijp voor de sloop. Na een overtreding op Tom van Donselaar werd een penalty toegekend en die werd verzilverd door Nico van den Brom. VRC leek helemaal stuk, maar herpakte zich na een overtreding in de zestien, veroorzaakt door Alwin van Domselaar dat met geel werd bestraft. Koen Nijhuis verzilverde de penalty. De al eerder gevaarlijke Mitch van den Berg maakte het karwei af door de 3-2 te maken. Veensche Boys lukte het daarna niet meer het krachtsverschil in klinkende munt om te zetten.

Verslag en foto’s Kees van den Heuvel

Archief berichten