Volgende wedstrijd

Alle komende competitiewedstrijden zijn tot nader order afgelast

Indeling 2e Klasse G 20/21

ASV Dronten
AVW’66
Batavia’90
Be Quick Zutphen
Dinxperlo FC *
Horst FC
Lelystad’67
Lunteren
Merino’s De
Renswoude
Unicum
Valleivogels
Veensche Boys
VRC
* Kiest voor zondagvoetbal

Uitslagen 7 maart

Veensche B – Dinxperlo 2-0
Renswoude – FC Horst 2-1
Lunteren – VRC 3-0
Merinos – Unicum 2-2
Batavia – Be Quick 8-3
Dronten – Lelystad 7-0
Valleivogels – AVW 3-1

Activiteiten kalender
Topscoorderslijst

1 Nico van den Brom 14
2 Tom van Donselaar 9
3 Rody Buitenhuis 8
4 Julian Buitenhuis 7
5 Menno van der Woude 2
5 John Riezenbos 2
5 Mohammed Nouri 2
6 Alwin van Domselaar 1
6 Rody van de Beek 1
6 Herbert van den Ham 1
6 Bas van de Grootevheen 1
6 Jaimy Mol 1
6 Barry de Winter 1

 

Veensche Boys verliest van koploper

Veensche boys duno 7-11 kroonenberg 2 bisDuno D heeft haar favorietenrol als nieuwe koploper in de Tweede Klasse G waargemaakt. Tegen Veensche Boys werd met 2-5 gewonnen, waarvan de laatste twee goals ver in blessuretijd vielen. Een meevaller voor Veensche Boys is dat de concurrentie ook allemaal punten heeft laten liggen.

Veensche boys duno 7-11 guus bisHet verrassend binnenhalen van de eerste periode heeft wonderen gedaan bij de ploeg uit Doorwerth. De technisch begaafde ploeg wist in Nijkerkerveen exact de zwakke punten aan te duiden bij een timide Veensche Boys. Duno zette de pionnen uit en liet Veensche Boys aanvankelijk met grote speldenprikken spartelen. Niettemin waren het de Blauwe Helden die op voorsprong kwamen. Na achttien minuten spelen schoof Osman Kilic zijn eerste goal van het seizoen erin na een schotensalvo op de goal van de tegenstander. Duno pakte de draad op. Na exact twee minuten werd een vrije trap toegekend aan Duno, na een met geel bestrafte overtreding van Gerard Kroonenberg. Doelman Wessel Kroon kon de vrije trap aanvankelijk keren, maar liet los. Toen was het ex-prof Purrel Fränkel die in de rebound raak schoot. De wedstrijd leek helemaal gedaan toen nog voor de rust op vrij simpele wijze de 1-2 en 1-3 werden gemaakt door de razendsnelle Faisel Kaouass. De verdediging van Veensche Boys ging hierbij niet vrijuit. Na de thee waren er diverse kansen voor Veensche Boys om de achterstand recht te trekken, maar Guus Verhoef, Dwight Eind, Willem Olde Meule en Glenn Geefshuijzen faalden in het zicht van de haven. Na een rode kaart voor Duno en doordat de keeper van Duno tweemaal onwel werd, kwam van Veensche Boys extra motivatie om druk te zetten. Dat vertaalde zich in een goal, twaalf minuten voor tijd. Na een vermeende handsbal van Yannick Bouw werd de bal er via het achterhoofd van Bas van de Grootevheen in gedraaid. Heel Veensche Boys leefde op en de spanning was om te snijden. De aanvalsdriften van Veensche Boys werden de club uit Nijkerkerveen uiteindelijk fataal. Er kwam achterin teveel ruimte vrij en heel eenvoudig scoorde Mohammed Echahbouni in blessuretijd de 2-4 en de 2-5.

Tekst en foto’s Kees van den Heuvel

Veensche boys duno 7-11 yannick bis Veensche boys duno 7-11 kroonenberg 3 bis Veensche boys duno 7-11 bas bis Veensche boys duno 7-11 osman 5 Veensche boys duno 7-11 osman 3 Veensche boys duno 7-11 kroonenberg bis Veensche boys duno 7-11 meule bis

Archief berichten