Volgende wedstrijd

24 aug: Veensche Boys – vv Maarssen (14.30u)

Stand 2e Klasse G

Asv Dronten
AVW’66
Batavia’90
Be Quick Zutphen
Dinxperlo FC
Horst FC
Lelystad’67
Lunteren
De Merino’s
Renswoude
Unicum
Valleivogels
Veensche Boys
VRC

Uitslagen

Er zijn geen actuele uitslagen

Activiteiten kalender

23 augustus 2019
Bingo 19.30u

30 augustus 2019
Klaverjassen 20u

6 september 2019
Bingo 19.30u

13 september 2019
Klaverjassen 20u

20 september 2019
Bingo 19.30u

 

Topscoorderslijst
***  Kantine in de zomer geopend op zaterdag en vrijdag *** Bingo begint weer 9 augustus *** Om de twee weken klaverjassen in zomer *** Volg Zomerfit bij Fortius *** 

Veensche Boys zakt door zijn hoeven

Waar Veensche Boys aan het begin van de competitie leek af te stevenen op de titel, daar dreigt de geplaagde ploeg van trainer Eddy Hof nu te imploderen na de zoveelste verliespartij in 2019. Het werd in Loosdrecht 3-1 in het voordeel van de gastheren. Veensche Boys, dat alleen middels Kevin Hols wist te scoren in de laatste reguliere minuut van de officiële speeltijd, is nu afgezakt naar de achtste plek in de competitie.

Voorheen was het vrij eenvoudig de tegenstander jouw wil op te leggen, maar verder dan veel balbezit lijkt Veensche Boys momenteel niet te komen. Deels wordt dit veroorzaakt door personele problemen, maar ook qua scherpte is er het één en ander aan te merken. Exemplarisch is het feit dat Nico van den Brom in blessuretijd de 2-2 op de pantoffel had, maar voor open goal miste. Dat had de bekroning kunnen zijn voor de overhand die de Blauwe Helden in de tweede helft voor zichzelf opeisten, maar het tegendeel werd bewaarheid. Nog geen paar seconden na de levensgrote kans van Van den Brom viel de goal aan de andere kant na een te zachte terugspeelbal van Chiel Wery richting Wessel Kroon. Jamal Hofwijks profiteerde hiervan namens Loosdrecht. Eerder al hadden de Oranjehemden de stand in de eerste helft op 1-0 gebracht via een wippertje van Mohamed Adarghal. In een soort van reflex wist doelman Wessel Kroon de lob uit de lucht te plukken, maar in de rebound ging de bal er via Mohamed er alsnog in. In de tweede helft, waarin beide ploegen werden getrakteerd op een fikse sneeuwbui, werd in de slotfase een penalty benut door Joannis Karafillakis na een aangeschoten handsbal op de arm van Luuk Kreijne. Luuk kon de bal niet meer ontwijken en de scheidsrechter was genadeloos (2-0). In de slotminuut trok Veensche Boys nog alles uit de kast. Via Chiel Wery kreeg Kevin Hols de bal en in de zestien bleek hij dodelijk: de 2-1 stond op het scorebord. Uiteindelijk wist Loosdrecht alsnog met de 3-1 van het veld te lopen.

Foto’s en tekst Kees van den Heuvel  

   

Webshop
Webshop
Archief berichten