Volgende wedstrijd

26 sept: OVC – Veensche Boys  (15.00 uur)

Stand 2e Klasse G 20/21

Horst FC 3
VRC 3
Valleivogels 3
Unicum 3
Veensche Boys 3
Lunteren 3
Lelystad’67 1
Batavia’90 1
ASV Dronten 0
AVW’66 0
OWIOS 0
Renswoude 0
VSCO’61 0
OVC 0

Uitslagen 19 september 2020

Veensche B-ASV Dronten 1-0
VRC – OVC 4-0
FC Horst – VSCO 4-0
Lunteren – AVW 2-1
OWIOS – Unicum 1-2
Valleivogels – Renswoude 3-1
Lelystad-Batavia 1-1

Activiteiten kalender

25 september 2020
Klaverjassen 20.00 uur

14 oktober 2020
DropTalents talentendagen

23 oktober 2020
Ajax Clinic

Topscoorderslijst

1. Tom Cozijnsen 1

 

Veensche Boys Zondag 3 gaat internationaal

De eerste seizoenshelft zit er alweer op. Tijd om eens de balans op te maken en de cijfers liegen er niet om. Na 9 van de 20 wedstrijden heeft het team 4 punten weten binnen te halen. Om toch in het nieuwe jaar de eerste overwinning van het seizoen te behalen is er door de technische staf besloten om met de 15 koppige selectie de grens over te gaan. Dit jaar in Bad Bentheim te Duitsland. Het programma van het 3-daagse kamp mocht er wezen. Er werd rekening gehouden met alle aspecten waar in het team op dit moment nog progressie kan behalen. Tijdens de eerste avond stond voornamelijk precisie en uithoudingsvermogen op het programma. Hiervoor was een groots bierpong toernooi georganiseerd waar serieuze prijzen te behalen viel. Na 6,5 uur intense strijd hebben was het uiteindelijk Marnix en Gerran die er met de hoofdprijs ervandoor gingen.

Zaterdagochtend (voor de doorsnee Nederlander zaterdagmiddag) werd er getraind op weerbaarheid. Met een aantal flinke katers hadden we perfect trainingsmateriaal om ons te verdedigen tegen onverwachte acties van tegenstanders. Zo rond 3 uur was iedereen ruim geslaagd voor de training en stond de volgende training alweer op de planning. Dit keer werd er voor op inzicht getraind. Enkele spelers kozen voor een potje biljart terwijl andere spelers een potje kegelen gebruikte om te bepalen hoe je nou de bal juist moet plaatsen.

De tweede avond bestond uit twee trainingen. Het eerste gedeelte werd gebruikt om meer samenspel te krijgen. Dit werd gedaan door een aantal potjes te spelen met FIFA en werd er een kaartje gelegd. Tijdens de laatste training van de avond werd gefocust op het scorend vermogen. Er valt op geen andere plek beter te scoren dan in de discotheek. Zo ging het team naar club Index. Na een goede warming up in de vorm van wat shotjes ging het team ten strijde. Na 4 uurtjes verlieten we het veld met een 0-0.

De zondag werd voornamelijk gebruikt om te herstellen want ook dat is belangrijk. Onze accommodatie inclusief sauna was daarvoor het perfecte terrein om de rust op te zoeken. Na een korte evaluatie van de trainer was het tijd om weer te vertrekken naar ons koude kikkerlandje.

 

 

Het team kan terug kijken op een geslaagde eerste trainingskamp en weten dat dit zeker niet de enige editie zal blijven. Nu gaat de focus weer naar het tweede seizoenshelft waarin we nog 11 wedstrijden te gaan hebben. Aangezien het gat met de koppositie nog maar 20 punten is is tenslotte alles nog mogelijk.   

Zoals in eerdere berichtgeving is vermeld zal de klassieker van het Veen op zondag 3 februari gespeeld worden. Helaas hebben we tijdens het schrijven van dit artikel te horen gekregen dat op 3 februari de heren van Zondag 2 nog een belangrijke (iets minder belangrijk dan de klassieker naar onze mening) bekerwedstrijd moeten spelen. Uiteraard zal er een snel een nieuwe datum worden ingepland voor de wedstrijd van het jaar. Zodra die bekend is zal dit uiteraard worden gemeld op deze site. Onze eerste thuiswedstrijd zal plaatsvinden op zondag 17 februari om 12:00 tegen de nummer 4 van de ranglijst Columbia 7. Wees welkom!

Archief berichten