Volgende wedstrijd

26 sept: OVC – Veensche Boys  (afgelast)

Stand 2e Klasse G 20/21

Horst FC 3
VRC 3
Valleivogels 3
Unicum 3
Veensche Boys 3
Lunteren 3
Lelystad’67 1
Batavia’90 1
ASV Dronten 0
AVW’66 0
OWIOS 0
Renswoude 0
VSCO’61 0
OVC 0

Uitslagen 26 september 2020

OVC – Veensche Boys 14 nov
ASV Dronten – Lunteren
VSCO – VRC
Batavia – FC Horst
AVW – Lelystad
Renswoude – OWIOS
Unicum – Valleivogels

Activiteiten kalender

14 oktober 2020
DropTalents talentendagen

23 oktober 2020
Ajax Clinic

Topscoorderslijst

1. Tom Cozijnsen 1

 

Voorlopige teamindelingen jeugd (update), trainingsschema en aanvang nieuwe seizoen

Hierbij een bijgewerkte versie van de Voorlopige Indelingen voor het seizoen 2020/2021. Zoals al eerder aangegeven is ook deze aangepaste versie van de teamindelingen nog steeds voorlopig, aangezien het goed mogelijk is dat er in de aankomende periode en/of in de voorbereiding nog wijzigingen plaats gaan vinden. Het kan voorkomen dat de voorlopige teamindeling anders is dan je had gehoopt of had verwacht. Bedenk dan dat we bij Veensche Boys altijd proberen om een ieder zoveel als mogelijk op zijn of haar eigen niveau in te delen. Mochten er in de aankomende periode en/of in de voorbereiding nog wijzigingen in de voorlopige teamindelingen komen dan zullen wij deze uiteraard weer kenbaar maken via de website.
Mochten er spelers of speelsters zijn die hun naam niet zien staan neem dan even contact op.

Tevens is het Trainingsschema voor het nieuwe seizoen ook bekend. Het was weer even een kleine puzzel maar we hebben alle teams weer een plekje kunnen geven om twee keer in de week te kunnen trainen. De kleedkamer indeling op de trainingsavonden wordt later bekend gemaakt.

Als laatste willen we bekendmaken dat de jeugdteams weer kunnen starten met de trainingen op de volgende data:
– selectieteams vanaf maandag 17 augustus
– niet-selectie teams vanaf maandag 24 augustus

Zoals te zien is zijn wij nog dringend op zoek naar een aantal trainer(s) en/of leider(s). Wij willen hiervoor dringend een beroep doen op de ouders van deze spelers. Mocht iemand het leuk lijken om één van deze teams te trainen en/of te begeleiden dan horen wij dat graag.
Bij enkele teams zijn we wel voorzien van een trainer, maar nog niet van een leider. Mocht u als ouder het leuk lijken om één van deze teams te begeleiden, samen met de trainer, dan horen wij dit ook graag.

Rest ons nog om iedereen vanaf deze plek een goede en fijne zomervakantie te wensen, ook al zal die er voor veel mensen wellicht anders uitzien dan gepland. Wij hopen iedereen straks weer uitgerust en met vol goede moed in het nieuwe seizoen te zien.

Mochten er naar aanleiding van deze voorlopige teamindelingen vragen zijn dan graag contact opnemen met onderstaande personen:

Vragen selectieteams Fred de Smalen Hoofd Jeugdopleidingen, tel. 06-25081280.
Vragen niet selectieteams bovenbouw John ter Burg, tel. 06-14956149
Vragen niet selectieteams onderbouw Ronald van de Vis, tel. 06-27052056

Archief berichten