Volgende wedstrijd

20 aug: Veensche Boys – De Merino’s (20.00u)

Stand 2e Klasse G

Asv Dronten
AVW’66
Batavia’90
Be Quick Zutphen
Dinxperlo FC
Horst FC
Lelystad’67
Lunteren
De Merino’s
Renswoude
Unicum
Valleivogels
Veensche Boys
VRC

Uitslagen

Er zijn geen actuele uitslagen

Activiteiten kalender

9 augustus 2019
Bingo 19.30u

16 augustus 2019
Klaverjassen 20u

23 augustus 2019
Bingo 19.30u

 

Topscoorderslijst
***  Kantine in de zomer geopend op zaterdag en vrijdag *** Bingo begint weer 9 augustus *** Om de twee weken klaverjassen in zomer *** Volg Zomerfit bij Fortius *** 

Voorzitterswissel jeugd: Teun bedankt, welkom Hans.

Met ingang van heden is Hans van Norden de nieuwe voorzitter van de jeugdcommissie. Hij neemt het stokje over van Teun van Ernst die deze rol de afgelopen jaren vervuld heeft binnen de jeugdcommissie. Het bestuur en jeugdcommissie wil Teun dan ook hartelijk bedanken voor zijn inzet en betrokkenheid als voorzitter binnen de jeugd(commissie) en vereniging de afgelopen jaren.
 
We zijn verheugd dat Hans vanaf heden het stokje zal overnemen. De komende periode zal Hans zich gaan voorbereiden op het voorzitterschap zodat hij bij aanvang van het nieuwe seizoen, samen met de al zittende leden van de jeugdcommissie direct aan de slag kan. Een bijkomend voordeel is dat Hans de club al goed kent aangezien hij in het verleden al betrokken is geweest binnen de jeugdafdeling.
Wij willen Hans alvast bedanken voor zijn inzet voor onze vereniging en wensen hem, mede namens het bestuur en jeugdcommissie, heel veel succes en plezier toe bij het vervullen van deze belangrijke en mooie functie.

Bestuur s.v. Veensche Boys

Webshop
Webshop
Archief berichten