Volgende wedstrijd

Geen wedstrijden A-selectie

Stand 2e Klasse G

Asv Dronten
AVW’66
Batavia’90
Be Quick Zutphen
Dinxperlo FC
Horst FC
Lelystad’67
Lunteren
De Merino’s
Renswoude
Unicum
Valleivogels
Veensche Boys
VRC

Uitslagen

Er zijn geen actuele uitslagen

Activiteiten kalender

19 juli 2019
Klaverjassen 20u

2 augustus 2019
Klaverjassen 20u

9 augustus 2019
Bingo 19.30u

 

Topscoorderslijst
***  Kantine in de zomer geopend op zaterdag en vrijdag *** Bingo begint weer 9 augustus *** Om de twee weken klaverjassen in zomer *** Volg Zomerfit bij Fortius *** 

Wedstrijdbeelden Auwe Helden Legends Toernooi

Onder een stralend zonnetje begon afgelopen zaterdag om klokslag één uur de eerste uitgave van het Auwe Helden Legends Toernooi bij Veensche Boys. Een toernooi voor spelers van 35 jaar en (veel) ouder. In de tien deelnemende teams waren vele regionaal bekende amateurvoetballers van weleer te bewonderen. De deelnemende teams die in actie kwamen waren oud – selecties van Hooglanderveen, Hoogland, NSC Nijkerk, SC Hoevelaken, IJsselmeervogels, Veensche Boys zaterdag / ZVV de Baggelaars en Veensche Boys zondag.

Verder namen nog de huidige 45+ en 35+ teams van Veensche Boys deel, met daarin ook veel oud- eerste elftal spelers. Het deelnemersveld werd gecompleteerd door een veteranen team van SV Surwold uit Duitsland, een contact wat voortkomt uit een vriendschappelijke band met de oud-zondag selectie van Veensche Boys.

Vanaf de aftrap om één uur werd er met veel enthousiasme  en respect voor elkaar “gestreden” om de beker. De gemoedelijke sfeer, het mooie weer en het weerzien met vele oude bekenden maakte dat het een topdag werd voor alle deelnemers, vrijwilligers, scheidsrechters, sponsors en natuurlijk ook de supporters.
Foto’s Kees van den Heuvel

Webshop
Webshop
Archief berichten