Volgende wedstrijd

Er zijn geen wedstrijden

Indeling 2e Klasse G 20/21

ASV Dronten
AVW’66
Batavia’90
Horst FC
Lelystad’67
Lunteren
OVC
OWIOS
Renswoude
Unicum
Valleivogels
Veensche Boys
VRC
VSCO’61

Uitslagen 19 september 2020

Er zijn nog geen actuele wedstrijden

Activiteiten kalender

14 oktober 2020
DropTalents talentendagen

Topscoorderslijst

1 Nico van den Brom 14
2 Tom van Donselaar 9
3 Rody Buitenhuis 8
4 Julian Buitenhuis 7
5 Menno van der Woude 2
5 John Riezenbos 2
5 Mohammed Nouri 2
6 Alwin van Domselaar 1
6 Rody van de Beek 1
6 Herbert van den Ham 1
6 Bas van de Grootevheen 1
6 Jaimy Mol 1
6 Barry de Winter 1

 

Wessel Kroon: In de beker hebben we niets te zoeken

Even na de wedstrijd tegen NSC zit keeper Wessel Kroon er zowel verslagen als beduusd bij. De storm waarmee de Nijkerkers over het veld van Veensche Boys raasden maakte veel indruk op hem. Hij kreeg liefst vijf goals om de oren. Wessel Kroon: Ik denk dat het een duidelijk verhaal is. NSC is gewoon drie klassen beter. Ze waren veel beter en wij misten teveel belangrijke spelers, maar dat mag nooit een excuus zijn. Op dit moment zijn wij nog niet goed genoeg voor dit soort tegenstanders. De eerste helft hebben we zoveel energie gegeven dat we het in de tweede helft niet meer konden. In de eerste helft geven we de goals te gemakkelijk weg.

Ik was niet zo onder de indruk van het middenveld van Veensche Boys.

Wessel Kroon: We kwamen op het middenveld tekort, maar dat kwam ook omdat onze trainer druk wilde zetten. Dat probeerden we ook te doen. Alleen tegen zo’n tegenstander wordt je weggespeeld. Met name voorin en daardoor kom je op het middenveld een mannetje tekort. NSC kan gewoon goed voetballen en zijn gewoon klassen beter en dan wordt je constant overlopen. Je bent overal een stap te laat. Dan is het wachten achterin op een goal. Dat gebeurde ook. In de tweede helft zakten wij meer in en ging NSC makkelijker voetballen en scoren ze alsnog.

Maar snel vergeten?

Wessel Kroon; het is een duidelijk verhaal. In de beker hebben we op dit moment niets te zoeken. Ik had wel lekker veel te doen, maar verder snel vergeten.

Volgende week tegen TOV Baarn en die zijn aardig gevaarlijk

Wessel Kroon: Ik ben benieuwd hoe wij de eerste competitiewedstrijd staan. Dan moet er in elk geval nog wel wat gebeuren.

Interview en foto’s Kees van den Heuvel     

Archief berichten