Volgende wedstrijd

Alle komende competitiewedstrijden zijn tot nader order afgelast

Indeling 2e Klasse G 20/21

ASV Dronten
AVW’66
Batavia’90
Be Quick Zutphen
Dinxperlo FC *
Horst FC
Lelystad’67
Lunteren
Merino’s De
Renswoude
Unicum
Valleivogels
Veensche Boys
VRC
* Kiest voor zondagvoetbal

Uitslagen 7 maart

Veensche B – Dinxperlo 2-0
Renswoude – FC Horst 2-1
Lunteren – VRC 3-0
Merinos – Unicum 2-2
Batavia – Be Quick 8-3
Dronten – Lelystad 7-0
Valleivogels – AVW 3-1

Activiteiten kalender
Topscoorderslijst

1 Nico van den Brom 14
2 Tom van Donselaar 9
3 Rody Buitenhuis 8
4 Julian Buitenhuis 7
5 Menno van der Woude 2
5 John Riezenbos 2
5 Mohammed Nouri 2
6 Alwin van Domselaar 1
6 Rody van de Beek 1
6 Herbert van den Ham 1
6 Bas van de Grootevheen 1
6 Jaimy Mol 1
6 Barry de Winter 1

 

Youri van de Veen naar Veensche Boys

Youri van de Veen verhuist van Sparta Nijkerk naar Veensche Boys. De 23-jarige aanvallende middenvelder was vorig jaar al in beeld bij de club uit Nijkerkerveen, maar hij koos toen nog voor een langer verblijf bij Sparta Nijkerk. Youri: ‘Ik ben benaderd door André van de Beek en van daaruit zijn we in gesprek gegaan. Vorig jaar was er ook al een gesprek maar op dat moment vond ik dat ik mezelf nog niet zo goed had ontwikkeld om die stap te maken. Ik was toen ook nog geen basisspeler in het tweede van Sparta. Ik heb een jaar gewacht. Dit jaar is Sparta Nijkerk een beetje uit elkaar gelopen vanwege de komst van de Onder 23-competitie.’ Welke verwachtingen heeft Youri voor het nieuwe seizoen? ‘Ik ga zeker voor het eerste, al vind ik het ook niet erg om in het tweede te moeten voetballen. Maar ik ga voor een plek in het eerste. Daar wil ik basisspeler worden.’ Foto Lodi Schoon  

Archief berichten