Volgende wedstrijd

21 augustus : SDC Putten – Veensche Boys (oefen)

Stand 2e Klasse

FC Almere
BFC Bussum
Benschop
FC De Bilt
Delta Sport
IJFC
JSV Nieuwegein
SV Loosdrecht
SV Lopik
De Meern
Odysseus’91
TOV Baarn
Veensche Boys
Waterwijk

Uitslagen 22 september

Veensche Boys – TOV
IJFC – Lopik
Loosdrecht – BFC
Almere – De Meern
JSV Nieuwegein – Waterwijk
Delta Sports’95 – Benschop
Odysseus – De Bilt

Activiteiten kalender

24 augustus 2018
Klaverjassen 20 u

25 augustus 2018
Openingsfeest 10.00u

31 augustus 2018
Bingo 19.30 uur

7 september 2018
Klaverjassen 20.00u

14 september 2018
Bingo 19.30 uur

21 september 2018
Noppen/naaldhakken feest

Topscoorderslijst

 

 

 

***  Nieuwbouw wordt 25 augustus geopend *** Edwin van der Sar en Andy van der Meijde aanwezig bij opening ***

Zeperd voor Veensche Boys

Veensche Boys is de eerste wedstrijd na de winterstop in mineur gestart. In Westervoort werd met 3-1 van de plaatselijke AVW verloren. Het enige doelpunt namens Veensche Boys werd gemaakt door Stefan Fredriksen.

Veensche Boys is nog altijd koploper in de Tweede Klasse G, maar een gewaarschuwd mens telt voor twee. In de eerste seizoenshelft heeft de club uit Nijkerkerveen slechts zes tegentreffers hoeven te incasseren, nu waren dat er drie tegelijk in één wedstrijd. Daarbij waren de eerste acht minuten cruciaal toen AVW liefst twee keer wist te scoren. De eerste goal was een fout van doelman Wessel Kroon die te laat bij een bal ver van de goal arriveerde. Een koud kunstje voor AVW om doelman Kroon te omspelen en de bal keurig in te tikken. De tweede goal van AVW was een keiharde loeier van Dylan Voorend die onhoudbaar was voor keeper Kroon, maar ook ditmaal was er sprake van een hiaat in de verdediging van de Veenders. Die klap kwam hard aan voor de ploeg van hoofdcoach Richard van Vliet, die tot dusver freewheelend op de kampioenstitel leek af te stevenen. Veensche Boys rechtte de rug en liet zich niet uit het veld slaan. De ploeg domineerde qua balbezit op het veld, wat uitmondde in diverse kansen. Zo kopte Yannick Bouw de bal op de deklat. Na 24 minuten was het dan toch raak. Gerard Kroonenberg wist de verdediging van AVW dol te spelen en gaf af op Stefan Fredriksen die met een rake streep de keeper van AVW wist te verschalken.

In de tweede helft leek AVW rijp om te worden opgerold. Fysiek ging het allemaal wat stroefjes met de tegenstander en met het inbrengen van met name Menno van der Woude kwam er veel meer druk naar voren. In plaats daarvan viel de goal uiteindelijk tien minuten voor tijd aan de andere kant. Guido Temmink zette de 3-1 op het scorebord en daarmee was het tweede verlies voor Veensche Boys een feit.

Tekst en foto’s Kees van den Heuvel

Sponsoren
Webshop
Webshop
Archief berichten