Volgende wedstrijd

26 sept: OVC – Veensche Boys  (15.00 uur)

Stand 2e Klasse G 20/21

Horst FC 3
VRC 3
Valleivogels 3
Unicum 3
Veensche Boys 3
Lunteren 3
Lelystad’67 1
Batavia’90 1
ASV Dronten 0
AVW’66 0
OWIOS 0
Renswoude 0
VSCO’61 0
OVC 0

Uitslagen 19 september 2020

Veensche B-ASV Dronten 1-0
VRC – OVC 4-0
FC Horst – VSCO 4-0
Lunteren – AVW 2-1
OWIOS – Unicum 1-2
Valleivogels – Renswoude 3-1
Lelystad-Batavia 1-1

Activiteiten kalender

25 september 2020
Klaverjassen 20.00 uur

14 oktober 2020
DropTalents talentendagen

23 oktober 2020
Ajax Clinic

Topscoorderslijst

1. Tom Cozijnsen 1

 

Zondag 3 revancheert zich: Return Klassieker eindigt in 6-0

Na al het geweld wat het seizoen 2018/2019 al heeft laten zien was het dan uiteindelijk tijd voor de kers op de taart. De return van de klassieker stond op het programma. Gezien de prestaties van het 2e in de KNVB Beker voor de kelderklasse moest één van de belangrijkste wedstrijden worden verplaatst naar donderdag 16 mei om 20:00 uur. Voor het eerst begon het 3e een beetje te begrijpen waarom enkele Eredivisie clubs haar frustraties toonden toen enkele speelrondes / wedstrijden moest worden verschoven.

Al goed de wedstrijd stond gepland en na het verlies in februari had het 3e vanavond maar 1 doel: Winnen! De technische staf, onder leiding van de heer Vaneveld en Van Koot, hebben sinds vorige maand de juiste tactiek binnen het team weten te vinden. De resultaten in mei laten dit dan ook direct zien. Alle 3 de wedstrijden in deze maand werden gewonnen en het 3e team heeft daarmee de weg naar boven in de ranglijst gevonden. Een lekkere statistiek om een wedstrijd in te gaan maar biedt uiteraard geen garantie voor de toekomst. 

Klokslag 8 uur werd de wedstrijd in gang gezet door scheidsrechter Buitenhuis. Het eerste halfuur waren beide teams nog zoekende naar het juiste spel. De 1 hanteerde de lange bal de andere probeerde via de zijflanken een weg naar het goal te vinden. Beide defensies stonden als een huis en was dan ook geen doorkomen aan. Na een halfuur brak de wedstrijd open en scoorde niemand minder dan de topscoorder van het 3e, Danny Hof, met een krachtig schot in de rechterbovenhoek en bracht de score op 1-0, wat tevens ook de ruststand was.

Zoals de foto’s laten zien was de technische staf bij deze stand er nog niet gerust op en hamerde het team erop scherp te blijven en ons eigen spel te blijven spelen. Bekende termen die in menig kleedkamer wordt gehoord maar uiteraard wist het team dat zij gelijk hadden. Het fluitsignaal voor de tweede helft had nog geen minuut geleden geklonken als het 3e de wijze woorden al had uitgevoerd op het veld. Na prachtig combinatie van Ruben en Bram op de rechterflank zette Bram uiteindelijk Danny vrij voor het goal waardoor hij makkelijk de 2-0 kon maken.

Na een paar tactische wijzigingen in het veld kon het 3e de voorsprong uiteindelijk uitbouwen tot 6-0. Hiermee heeft het 3e weer 3 punten op zak waarmee het totale aantal punten in de maand mei op 12 komt. De lijn naar boven is ingezet. Misschien wat laat aangezien zondag 26 mei om 12 uur de laatste competitiewedstrijd op het programma staat. Dan speelt het 3e een thuiswedstrijd tegen de voor nu nummer 2 wat uiteraard ook weer een spannende wedstrijd gaat worden. Toegang is gratis.

Tot slot wil het 3e het 2e van de zondagafdeling aankomende zondag veel succes wensen in de bekerfinale. Wij zijn er uiteraard bij voor support en hopen dat jullie aankomende zondag de prijzenkast van de club weer kunnen bijvullen!

 

Veensche Boys zondag 3  

Archief berichten