Volgende wedstrijd

14 dec: Veensche Boys – Lunteren (14.30 u)

Stand 2e Klasse G

1 Batavia’90 29
2 Unicum 25
3 De Merino’s 25
4 ASV Dronten 22
5 Veensche Boys 18
6 VRC 17
7 Valleivogels 16
8 Renswoude 15
9 AVW’66 14
10 FC Horst 13
11 Lunteren 13
12 Dinxperlo 7
13 Lelystad’67 3
14 Be Quick Zutphen 0

Uitslagen 7 december

Be Quick – Veensche Boys 2-6
Dronten – De Merino’s 3-3
VRC – Batavia 2-2
Lelystad – Renswoude 0-2
Lunteren – FC Horst 6-1
Valleivogels – Dinxperlo 0-0
AVW – Unicum 3-0

Activiteiten kalender

13 december 2019
Bingo 19.30u

19 december 2019
Kipkluufen

20 december 2019
Kerstbingo 19.30u

21 december 2019
Klaverjasmarathon 9 u

Topscoorderslijst

1 Nico van den Brom 11
2 Julian Buitenhuis 5
2 Rody Buitenhuis 5
3 Tom van Donselaar 4
4 Menno van der Woude 2
4 John Riezenbos 2
5 Alwin van Domselaar 1
5 Rody van de Beek 1
5 Herbert van den Ham 1
5 Bas van de Grootevheen 1

Zorgen over de knie van Ivo te Velthuis

Ivo te Velthuis moest de wedstrijd Veensche Boys – FC Almere in de eerste helft verlaten met een blessure. Dat gebeurde uitgerekend op een moment dat de sympathieke Ivo op een minder gebruikelijke positie ging spelen, links op het middenveld. Wat is er precies gebeurd? ‘Ik kwam voor mijn man en hij duwde mij een klein beetje. Toen zakte ik door mijn rechterknie heen. Dus ik kwam verkeerd terecht.’

Hoe ziet het eruit?

Ivo te Velthuis: Ik hoop niet dat het ernstig is. Dat zal de komende dagen moeten blijken. Bij Sparta is het me een keer gebeurd. Toen zat echt mijn hele knie meteen op slot. Ik heb niet het idee dat dat nu het geval is.

Het enige voordeel is dat uit de vrije trap die daarop volgde de goal viel.

Ivo te Velthuis: Wat dat betreft was het goed. Dat is de enige leuke bijkomstigheid. Maar, laten we hopen dat het de komende periode meevalt.

Ik vond het een beetje ongebruikelijke positie waar jij stond.

Ivo te Velthuis: Linksback. Ik speelde een beetje met Bas voor me. Die heeft dan de ruimte om te gaan zwerven. Dan moet ik gewoon doorschuiven om aan de linkerkant gevaar te gaan stichten.

Was het jouw keuze?

Ivo te Velthuis: Het is besloten in overleg met de trainer. Dus dat is prima. Dat is ook het voordeel om aan de linkerkant een linksbenige speler te hebben. Dan kun je makkelijker doorvoetballen.

Wat vond je van de wedstrijd?

Ivo te Velthuis: De wedstrijd was wisselvallig. Ik denk dat we heel sterk startten. Naar mate de wedstrijd vorderde werd het spel iets minder. De 2-0 viel op het perfecte moment. Toen knakte Almere en hadden we meer goals kunnen maken.

Ik vreesde dat FC Almere na rust door Veensche Boys in het spel kon komen.

Ivo te Velthuis: Eens. Eens. Eens. De 2-0 viel daarom op het perfecte moment. Dat was voor hun het breekpunt.

Interview en foto’s Kees van den Heuvel  

Archief berichten