Volgende wedstrijd

Vanwege het coronavirus worden voorlopig geen wedstrijden gespeeld

Stand 2e Klasse G 20/21

1 Unicum 9
2 ASV Dronten 9
3 Valleivogels 9
4 Batavia’90 8
5 VRC 7
6 Horst FC 6
7 Veensche Boys 5
8 Lelystad’67 5
9 Renswoude 4
10 AVW’66 4
11 Lunteren 3
12 OVC 3
13 VSCO’61 1
14 OWIOS 0

Uitslagen 10 oktober 2020

Renswoude – Veensche B 0-0
VSCO – OVC 1-2
Valleivogels – Lunteren 5-1
Unicum – Lelystad 4-0
Batavia – VRC 3-3
asv Dronten – Horst 3-1
AVW – OWIOS 3-2

Activiteiten kalender

Vanwege het coronavirus zijn er geen activiteiten

Topscoorderslijst

1. Tom Cozijnsen 1
1. Nico van den Brom 1
1. Rody Buitenhuis 1

 

Plan B KNVB; ‘blijven voetballen in tijden van corona’

Nu het duidelijk is dat we dit kalenderjaar niet meer in competitieverband zullen voetballen is de KNVB deze week met een alternatief plan gekomen. Het is een plan B geworden met een heuse routekaart, waarin bij elk risiconiveau gekeken wordt naar de mogelijkheden. Het plan B bevat aanbevelingen aan de politiek en overheid om snel weer te kunnen voetballen. Het is belangrijk dat we snel weer aan de slag kunnen, want langere tijd niet sporten heeft grote nadelige gevolgen voor de volksgezondheid (slechtere gezondheid en lagere weerstand door bewegingsarmoede) en het sociale leven (toenemende eenzaamheid).

Uit dit plan kijken we even naar wat ons het meest interesseert, n.l.: “Wanneer kunnen we weer competitie spelen?”
De KNVB gaat er dan vanuit dat we half januari weer mogen voetballen in competitieverband. Dan kan de competitie uitgespeeld worden, mits er tot eind juni doorgespeeld mag worden. Het bekertoernooi vervalt en er zal geen nacompetitie zijn. Dit laatste houdt dan in, dat er een andere promotie/degradatieregeling komt, met wellicht versterkte promotie en degradatie. Belangrijk hierbij is ook dat er we vanaf half december weer met grotere groepen mogen trainen, om ervoor te zorgen dat de spelers voldoende wedstrijdfit worden. Daarom neemt de KNVB half december een definitieve beslissing of er voor dit scenario gekozen kan worden.

Als het langer duurt, voordat er weer begonnen mag worden, dan vervalt dit scenario en komen er andere mogelijkheden. Die staan wel in het plan, maar dat is te uitgebreid en te onzeker om dat hier te beschrijven. Maar wie geïnteresseerd is, kan de via onderstaande link alle details vinden.

https://www.knvb.nl/downloads/sites/bestand/knvb/24652/plan-b—blijven-voetballen-in-tijden-van-corona

Het blijven dus moeilijke tijden, maar laten we als Veensche Boys leden elkaar vasthouden. Blijf als team met elkaar contact houden op een verantwoorde manier en zodra het weer mag zullen we zoveel mogelijk trainingen, oefenwedstrijden of onderlinge wedstrijdjes faciliteren.

Bestuur s.v. Veensche Boys

Archief berichten