Volgende wedstrijd

Vanwege het coronavirus worden voorlopig geen wedstrijden gespeeld

Stand 2e Klasse G 20/21

1 Unicum 9
2 ASV Dronten 9
3 Valleivogels 9
4 Batavia’90 8
5 VRC 7
6 Horst FC 6
7 Veensche Boys 5
8 Lelystad’67 5
9 Renswoude 4
10 AVW’66 4
11 Lunteren 3
12 OVC 3
13 VSCO’61 1
14 OWIOS 0

Uitslagen 10 oktober 2020

Renswoude – Veensche B 0-0
VSCO – OVC 1-2
Valleivogels – Lunteren 5-1
Unicum – Lelystad 4-0
Batavia – VRC 3-3
asv Dronten – Horst 3-1
AVW – OWIOS 3-2

Activiteiten kalender

Vanwege het coronavirus zijn er geen activiteiten

Topscoorderslijst

1. Tom Cozijnsen 1
1. Nico van den Brom 1
1. Rody Buitenhuis 1

 

Toespraak voorzitter Jan van Leuveren: ‘Hoopvol 2021 in’

Als we terugkijken op 2020 overheerst natuurlijk maar een woord. CORONA.  Dat het voetbal overhoopgegooid is, is nog maar een klein deel, vergeleken bij de wereldwijde problemen. Maar op deze plaats beperken we ons natuurlijk tot de gevolgen voor onze club. Het plotselinge stoppen van de competitie in maart zorgde ervoor dat we geen opsomming van kampioenen hebben. In mei en juni mochten we weer trainen en de kantine mocht weer open, maar daar kwam in oktober een eind aan toen het virus weer oplaaide. De sluiting van de kantine zorgde voor een financiële aderlating. Onze penningmeester heeft alle zeilen bij moeten zetten om allerlei subsidiepotjes aan te boren, waardoor we tot zover de crisis goed doorgekomen zijn. Wat ook enorm geholpen heeft dat bijna alle leden hun contributie trouw zijn blijven betalen. Zonder die steun zouden we een groot probleem hebben gehad. We kunnen dan ook ontzettend trots zijn als club op elkaar. Dat de jeugd mocht doortrainen zal ongetwijfeld geholpen hebben, maar de senioren liggen nu al maanden plat.

 

In het afgelopen jaar zijn lief en leed buiten corona om gewoon doorgegaan. Regelmatig lazen we op onze website dat er spelers/leden in het huwelijk traden of kinderen kregen.

Ook hebben we afscheid moeten nemen van bekende gezichten binnen de club. Op 19 juli overleed Toon van Rijn. Toon heeft vele, ook bestuurlijke functie bekleed w.o. consul. Hij was m.n. actief binnen de zondag afdeling.

Verder leefden we mee met leden die te maken hebben gehad met corona en daardoor ernstig ziek zijn geweest. Ook met leden die dierbaren verloren hebben, zoals een partner of een van de ouders. Soms zelfs binnen een jaar.

 

Vooruitkijken is lastig. We hopen uiteraard dat we zo snel mogelijk weer in competitieverband mogen voetballen, maar het uitspelen van de huidige competitie is uitgesloten. De KNVB komt medio januari met een alternatief plan. De verwachting is dat we pas weer in het volgende seizoen een normale competitie kunnen spelen. We beseffen door deze coronacrisis des te meer hoe belangrijk de sociaal maatschappelijke functie is van o.a. een voetbalclub en Veensche Boys in Nijkerkerveen in het bijzonder.

 

Het bestuur wenst alle leden en sponsors een gezond en sportief 2021.

 

Namens het bestuur

 

Jan van Leuveren

(Voorzitter)

 

 

Archief berichten